prośba płyta startowa ORANGE

• 3 Odpowiedzi
  • 597 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

prośba płyta startowa ORANGE
« dnia: Luty 23, 2008, 15:19:05 »
Witam, mam prośbę. W komplecie z palmfonem jest płyta startowa ORANGE na której jest między innymi program ActiveSync. Po włożeniu płyty do laptopa wyskakuje błąd iż nie mozna jej odtczytać. Wchodząc poprzez mój komputer otwórz, otwieram ją. I instaluję wyżej wymieniony program. Ale po podłączeniu palmfonu cały czas jest komenda pobieranie ustawień w Active Sync.
Co zrobić aby płyta odczytala się sama po włożeniu do napędu i program Active Sync się zsynchronizował ?

*

Offline marwas

• 47
  • Sprzęt: Touch Pro 2; Trinity; Tytn II
Odp: prośba płyta startowa ORANGE
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2008, 15:53:40 »
Witam
Temat był już na forum, musisz ponownie zainstalować ActivSynca jeden z kolegów opisywał że robił to o ile pamiętam 16 razy nim zadziałało. Ja osobiście robiłem to 7 razy nim się zsynchronizowało.
Co do płyty to musi być jakiś feler producenta bo moja też się nie uruchamia, co więcej nie da się jej nawet przejrzeć.
P.S. ActivSynca można pobrać ze strony microsoftu i polecam tak zrobić.
Pozdrawiam Marcin

*

Offline blady.bb

• 720
  • Sprzęt: HTC Universal, HTC Leo
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 23, 2008, 21:54:37 »
Dokładnie, najlepiej pobrać ze strony producenta ponieważ wersja załączona na płycie jest już na pewno przestarzała.
HTC Universal [G3]
Radio: 1.17.00
ROM: Tomal v8.81 Regular (64MB device) WM6.1 - Hybrid Build: 21042.1.6.0
MiniSMS

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 23, 2008, 22:21:51 »
Dokładnie, najlepiej pobrać ze strony producenta ponieważ wersja załączona na płycie jest już na pewno przestarzała.

O to bym sie nie martwil akurat bo WM6 potrzebuje AS 4.5 a nowszego AS nie ma :)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.