Prosba o pomoc - rom, hspl, radio

• 1 Odpowiedzi
  • 625 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline pegaz666

• *
  • 85
  • Sprzęt: HTC Magic, HTC Diamond
Prosba o pomoc - rom, hspl, radio
« dnia: Luty 13, 2009, 10:38:58 »
Witam,
Koledzy wiem ze moje pytanie bedzie potepione (bo nie raz juz widzialem takie rzeczy w stylu ktory rom najlepszy)ale napisze cos na swoja obrone. Jestem uzytkownikiem Diamonda flashowanie wresje itd nie jest mi obce, ale sprawa Kaisera to dla mnie zupelnie inna bajka. Kumpel jutro do mnie przyjezdza i chce zebym mu zupdateowal tel. Nie bardzo mam czas przegladac busz informacji na pdaclub i xda odnosnie Kaisera bo musialbym od zera zaczynac-wiem ile mi przy Diamondzie zeszlo.
Prosze was o podanie mi
1.najnowszej oficialnej wersji oficiajlnego oprogramowania od HTC(wiem ze gotowane sa lepsze, ale nie chce sluchac jak bedzie mi mowil ze wgralem nieoryginalne i ze to i to mu nie dziala. Jak na oryginalnym bedzie mial problemy to moze miec tylko pretensje do HTC :)
2.Hard spl'a - bo widzialem kilka wersji
3.radio-hmm.. jesli to oryginalne w romie shipped bedzie ok to ten punkt prosze ominac. a jak jest cos znacznie lepszego to prosze podac
4.Czy jest sens zdjemowania Cid -Locka skoro i tak dla pewnosci przed wgraniem orginalnego romu wgram HardSPL'a?CID-Lock z tego co wiem blokuje tel. przed wgraniem innego romu niz operatora. HSPL natomiast umozliwia wgranie kazdego romu.Wiec gdzie jest roznica?

Bylbym wdzięczny za linki. Z góry dziękuje i pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2009, 10:48:58 wysłana przez pegaz666 »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Prosba o pomoc - rom, hspl, radio
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 13, 2009, 11:15:26 »
« Ostatnia zmiana: Luty 13, 2009, 11:17:11 wysłana przez tomaszkap »
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G