Problemy podczas rozmowy głosowej

• 2 Odpowiedzi
  • 618 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tirol

• *
  • 55
  • Sprzęt: htc leo
Problemy podczas rozmowy głosowej
« dnia: Maj 06, 2011, 19:03:17 »
Witam
Mój kaiser miewa ostatnio problemy podczas połączenia głosowego. Otóż zdarza się czasem (nie non stop), że osobie z którą rozmawiam urywa się mój głos i nie słyszy mnie przez chwile, zazwyczaj kilka sekund i tak przy dłuższej rozmowie powtarza się kilka razy. Zdarza się też, że nie urywa mojego głosu ale się znacznie przycisza jakbym oddalił się od słuchawki na kilka metrów. Mankament ten pojawia się nieregularnie, a jego początki miewałem rozmawiając przy komputerze (gdy odchodziłem od niego do innego pokoju było lepiej)
Nadmienię jeszcze, że mam kaisera już około 2 lat a zmiana romu nie pomogła.
Stąd pytanie co mu może dolegać? Jedyne co mi przychodzi na myśl to mikrofon, ale czy słusznie? Proszę o porady :]
Pozdrawiam

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Problemy podczas rozmowy głosowej
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 06, 2011, 19:15:53 »
Zmiana ROMu może nie, ale zmiana RadioROMu może pomóc. Poza tym napisz jaki ROM masz, jaki HardSPL etc.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline tirol

• *
  • 55
  • Sprzęt: htc leo
Odp: Problemy podczas rozmowy głosowej
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 06, 2011, 21:12:43 »
Mam od kilku dni rom plemnika,radio 1.71.09 , a hardspl 3.34 (bez zmian)
Wcześniej miałem  WM6.5.5|101m|6.5 kernel|Full Roms By jjblaster3, radio 1.70, a hardspl 3.56 i właśnie gdy posiadałem ten rom, to problem się zaczął.