Problem z włączaniem i ładowaniem Vario III

• 5 Odpowiedzi
  • 805 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z włączaniem i ładowaniem Vario III
« dnia: Sierpień 16, 2010, 10:05:01 »
Witam,
Więc problem polega na tym, że wszystko pięknie śmiagało, ok 2 tyg temu robiłem  HR. Telefon  w sobotę  naładowałem  na  100% i pojechałem  nad jeziorko. Było bardzo upalne i cały czas tel miałem w kieszeni. Po południu rozładował się. Po powrocie do domu podłączyłem  go  do  ładowarki sieciowej i próbowałem włączyć... Niestety coś się  zaczęło dziać. Gdy mam podpięty kabel  od ładowarki bądz  usb  świeci się pomarańczowa  dioda  po lewej stronie i  jak wogóle   telefon próbuje  odpalić to  zawiesza się na  pierwszym  tle  "t mobile" i dalej nie rusza. Jak odłącze kabel i odpalam, bardzo powoli ale łąduje się system, odpala windows, zaczynają  wyskakiwać komunikaty, przypomnienia, dzwięki  i po wpisaniu  pinu od razu się wyłącza, bądz  jak podepnę kabel. Próbowałem robić  HR ale  odpalam HR wciskam "send" ładuje mi pole, po czym  kolejny raz  wciskam  "send" by  bootować i  telefon próbuje się odpalić ale bez skutku. Prosze o pomoc
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2010, 10:25:38 wysłana przez Gambol »

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Dziwny problem...
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2010, 10:07:30 »
regulamin - popraw temat

Odp: Problem z włączaniem i ładowaniem Vario III
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2010, 11:50:04 »
już jest ok ?

*

Offline Plemnik

• 480
  • Sprzęt: Galaxy S, HTC Rhodium, HTC Kaiser
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2010, 15:20:01 »
Naładuj wyłączony tel. Wgraj na nowo rom (najlepiej org) i radio... jak nie pomoże to pewnie wada sprzętowa

P.S.
już jest ok ?
Ludzie... ile ty masz lat? Tak ciężko nazwać problem w kilku słowach? Na pewno lepiej, ale po przeczytaniu twojego postu nie widzę żebyś miał problem z ładowaniem. (Dioda się świeci więc teoretycznie się ładuje), więc sam sobie odpowiedz na to pytanie...
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2010, 15:22:04 wysłana przez Plemnik »
Moje romy: [RHODIUM] [KAISER]

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 16, 2010, 15:54:26 »
"Ludzie... ile ty masz lat? Tak ciężko nazwać problem w kilku słowach? Na pewno lepiej, ale po przeczytaniu twojego postu nie widzę żebyś miał problem z ładowaniem. (Dioda się świeci więc teoretycznie się ładuje), więc sam sobie odpowiedz na to pytanie..."

Mam odpowiednio lat... tyle , że jak ktoś nie potrafi  nawet określić  co jest  nie tak  tylko mówi  że trzeba  poprawić   to  ciężko się domyślić nie ? :|  gdyby  problem dało się w kilku słowach opisać  to bym to zrobił, jak nie chce  Ci się  dokładnego opisu problemu czytać  to po prostu nie czytaj i nie pisz ok ?  Telefon się ładował parę  godzin i  dalej  problem występuje...

*

Offline Plemnik

• 480
  • Sprzęt: Galaxy S, HTC Rhodium, HTC Kaiser
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 16, 2010, 16:55:37 »
więc
Wgraj na nowo rom (najlepiej org) i radio...
Jak to zrobić znajdziesz w FAQ... link do romu i radia znajdziesz w przyklejonych tematach
Moje romy: [RHODIUM] [KAISER]