Tytn 2 WM 6.5

• 2 Odpowiedzi
  • 1093 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tytn 2 WM 6.5
« dnia: Kwiecień 08, 2010, 16:00:16 »
Witam

Mam od niedawna HTC tytn 2 z WM 6.1. Wiem ze jest mozliwosc zainstalowania WM 6.5 tylko chcialem sie dowiedziec czy to sie wogule oplaca, czy tel nie bedzie sie bardziej zawieszał itp.
I jesli by ktos mogł podrzucic link z takim WM jakas dobra wersja i instrukcja jak przeprowadzic cala instalacje od poczatku do konca to byl bym wdzieczny.

Dodam ze uzylem funkcji szukaj:p ale nie znalazlem nic konkretnego a tym bardziej dla poczatkujacego wiec bardzo prosze o pomoc

dzieki z góry
Pozdrawiam

*

Offline lesiot

• 592
  • Sprzęt: N70, HTC TyTN II, N900
Odp: Tytn 2 WM 6.5
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 08, 2010, 16:15:47 »
Wiem ze jest mozliwosc zainstalowania WM 6.5 tylko chcialem sie dowiedziec czy to sie wogule oplaca, czy tel nie bedzie sie bardziej zawieszał itp.

Tyle ile ludzi tyle opinii, jak sam nie spróbujesz to się nie przekonasz.
A to jak będzie dana wersja działać zależy głównie od kucharza, jaki rom ugotuje... i niezależnie czy to wersja WM6.1 czy WM6.5.

I jesli by ktos mogł podrzucic link z takim WM jakas dobra wersja
Albo tu na forum należy szukać, albo
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=378

i instrukcja jak przeprowadzic cala instalacje od poczatku do konca to byl bym wdzieczny.
Na forum już jest bardzo dobry FAQ, który prowadzi niemal jak za rękę...

Dodam ze uzylem funkcji szukaj:p ale nie znalazlem nic konkretnego
Jak to nie raz już słyszałem... jest to najczęściej powtarzane kłamstwo na forach... bo jest na pewno bardzo dużo do znalezienia.
Ostatnio: ROM: Josh's 21820 WM6.5 Radio: 1.71.09.01 HardSPL: 3.56
Polecam również: Athine OS 23016 (23017).
Obecnie N900 + N70

Odp: Tytn 2 WM 6.5
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 09, 2010, 10:44:30 »
Osobiście polecamten. Co prawda brak języka PL i wbudowana Manila (dla jednych +/-), ale chodzi bardzo dobrze, szybko, nie wiesza się i nie gubi zasięgu. Ktoś powie, że to wina radia, ale próbowałem już każdego i tylko na tym ROMie działa rewelacyjnie.