Skype dziala mi jak trzeba... Mam ROM 1.70.XXXX... A dlatego fajnie by bylo gdyby to byl Skype, gdyz jest to program popularny na calym swiecie, a przede wszystkim na PC'tach, a fajna sprawa to byc w zasiegu WiFi, polaczyc sie Skypem i porozmawiac sobie z kims przy uzyciu kamerki w Kaiserze, kto polaczyl sie ze mna za sprawa PC... Generowane obciazenie nie byloby male, ale skoro wideorozmowy sa mozliwe na tym telefonie przez lacze operatora, to dodajac do tego WiFi i program, ktory nie zawalaby pamieci, to by sie sprawdzilo rozwiazanie...
Napisane: Grudzień 02, 2008, 22:51:50
Sorrka... Z rozpedu podalem wersje radia... ROM mam Makusa w wersji 4.1 z Manila 2D z dnia 9 listopada br...
Napisane: Grudzień 02, 2008, 22:53:44
Znalazlem cos ciekawego...
http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?t=12880"Telefon musi mieć aparat z funkcją kamerki. Tutaj jedna niedogodność. Mój telefon ma dwie kamerki z przodu i z tyłu. W programie działa tylna ;( . Czyli prowadząc wideorozmowę albo patrzymy na kogoś i ten ktoś ogląda co jest przed nami, albo pozwalamy się oglądać, ale wtedy nie widzimy rozmówcy. Chyba że przez lusterko"... Czyzby to byla prawda ?