Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Core Player - dlaczego długo odpala się z klawisza?
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Kaiser
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
2 Odpowiedzi
509 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Barty
48
«
dnia:
Luty 19, 2008, 13:12:42 »
Jako domyślnego odtwarzacza a/v używam Core Playera. Jeden z klawiszy sprzetowych mam zmapowany na Core Playera. Jednak wywolanie CP z klawisza kiedy pracuje w tle zajmuje dobrze ponad dwie. trzy sekundy podczas gdy aktywowanie CP z poziomu task menadżera przywraca go od razu. Dlaczego tak sie dzieje? Czy ma ktos pomysl, jak temu zaradzic? Wbrez pozorom to bardzo irytujaca sprawa. Dzieki.
Poklik
2379
Odp: Core Player - dlaczego długo odpala się z klawisza?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Luty 19, 2008, 13:19:55 »
Może dlatego, że pod przyciskiem masz zmapowane odpalanie całej aplikacji (a jeżeli program wykryje, że jest już uruchomiony taki sam proces to przywraca go na wierzch), a z task po prostu przywracasz okienko na wierzch, przez co nie musi się nic wczytywać z karty/pamięci (tam gdzie masz zainstalowanego CP) co trwa chwilkę.
Barty
48
Odp: Core Player - dlaczego długo odpala się z klawisza?
«
Odpowiedź #2 dnia:
Luty 25, 2008, 10:44:40 »
Ale czy nie jest tak, że jeżeli CP jest już odpalony w tle to przycisk ktory jest zmapowany na CP powinien go przywrocic tak samo jak przywraca go Task Manager czy też ALT + Tab?
Jeżeli nie, to czy ktoś ma może pomysł, jak zmapować przycisk na przywracanie CP, a nie każdorazowe "odpalanie" go?
Nie wiem, czy precyzyjnie się wypowiedziałem.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »