Plugin lub nakladka kalendarz Hyperdragon Malinia

• 2 Odpowiedzi
  • 509 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Plugin lub nakladka kalendarz Hyperdragon Malinia
« dnia: Czerwiec 04, 2009, 01:14:15 »
Posiadam Hyperdragona z Malinia 2D (czy jak to sie tam pisze). Poszukuje jakiego pluginu czy nakladki na kalendarz. Wiem ze jest wiele roznych itp bo widzialem pod HTC HOME. Chodzi o to ze szukalem ale nie za bardzo wiem jakie zapytania dawac na forum czy na google. Tak wiece jezeli ktos zna jakis plugin do Malini zeby nat 1 stronie zamiast np zegarka czy innnych rzeczy wyswietlalo mi wszystkie zadania z kalendarza na dzien dzisiejszy. Standardowo pokazuje tylko to najblizsze a ja chcialbym zeby mi wszystkie na dzien pokazywalo i na kolejne jak bys sie dalo tez by bylo super. Ogolnie wiem ze sa ludzie ktorzy siedza wiekszosc czasu i szukaja sobie takich bajerkow. I pewnie ktos ma cos takiego i moze sie nazwa i linkiem podzielic. Ja niestety nie mam czasu i probuje go sobie jakso zoorganizowac dzieki wlasnie mojej kaiserce. Za kazde info bylbym wdzieczny. pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie.

*

Offline jarqka

• 818
  • Sprzęt: Honor 7, Honor 8, Iphone 4,5 , iPAQ 214, Ipad 3
Odp: Plugin lub nakladka kalendarz Hyperdragon Malinia
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 04, 2009, 10:52:18 »
 :O :O :O :O bez obrazy ale wydziel troche czasu na naukę języka polskiego
They Use Force To Make You Do What The Deciders Have Decide You Must Do

Odp: Plugin lub nakladka kalendarz Hyperdragon Malinia
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 04, 2009, 15:23:20 »
Witam, myślę że po prostu następnym razem napisze posta na trzeźwo i to już naprawdę dużo da w moim przypadku :P