a czy nawet jak mi wymienią u dystrybutora ROM na polski to zrobią to za darmo? I czy zostaną te wszystkie aplikacje które były dostarczone razem ze sprzętem (quick GPS, office, ten zegarek ładny na ekranie today itp.) i czy one także będą spolszczone? Jeszcze pytanko jak ten rom różni się stabilnością i szybkością pracy w stosunku do tego angielskiego który jest aktualnie na moim sprzęcie? Nie biorąc pod uwagę języka który byście wybrali
Napisane: Grudzień 31, 2007, 10:00:37
widocznie zakupiłes swój egzemplarz z najwcześnijszej partii lub kupiłeś w innym kanale dystrybucyjnym.
a czym się różnią sprzęty z różnych partii i kanałów dystrybucyjnych? tylko oprogramowaniem czy sam Kaiser jest inaczej wykonany?
Mam HTC niebrandowany z Komputronika
Pozatym sam niechciałbym zmieniać ROMu bo nie mam doświadczenia z WM i boję się że coś pójdzie nie tak albo że stracę gwarancję bo jakieś numery oprogramowania nie będą się zgadzać czy coś. Mam złe doświadczenia ze zmianami softu w komórce i wolałbym żeby zrobił to ktoś upoważniony przez HTC.
P.S. Czy taka darmowa wymiana oprogramowania z angielskiego na polskie należy mi się bezpłatnie i czy zostanie zaakceptowana przez komórkę upoważnioną przez HTC do bezpłatnej wymiany, która nie wpłynie na gwarancję? Jeśli tak to prosiłbym o podanie namiarów na taką 'instytucję' która to zrobi.