Plus GSM, radio i najlepszy rom

• 4 Odpowiedzi
  • 1322 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline juniorkm7

• **
  • 159
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Plus GSM, radio i najlepszy rom
« dnia: Marzec 14, 2010, 07:36:04 »
Ostatnio kiedy włożyłem kartę Orange do kaiserka zauważyłem że potrafi on trzymać znacznie dłużej baterię. Jest to około 4-5 dni :shock:. Podejrzewam że jest to w głównej mierze zasługa radia. Czy ktoś móglby podrzucić takie radio które będzie na plusie trzymać tak długo? (aktualnie mam fabryczne radio i rom).

Jeśli chodzi o rom czy ktoś jest w stanie polecić mi jakiś szybki, stabilny, w miarę prosty ale zawierający większość tego co ma rom fabryczny. Fajnie by było gdyby też dobrze wyglądał (jednolicie - nie był zlepkiem różnych kolorów itd)

Z góry wielkie dzięki

*

Offline mariuszspa

• 4
  • Sprzęt: MIO A501, MDA Vario III, SE C702, X10 MINI PRO
Odp: Plus GSM, radio i najlepszy rom
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2010, 11:28:41 »
Karta Iplus, ROM 3.29.464.O PLK, radio 1.71.09.01 codzienne odbieranie e-mail, przeglądanie wiadomości. Bateria trzyma 5-6 dni. Kaiser 3 letni, bateria oryginalna.

*

Offline Plemnik

• 480
  • Sprzęt: Galaxy S, HTC Rhodium, HTC Kaiser
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2010, 11:46:09 »
może mieszkasz w jakimś małym miasteczku i w jednej sieci masz 3G a w drugiej nie i może któraś ciągnie więcej baterii
Moje romy: [RHODIUM] [KAISER]

*

Offline Nightmaster

• 314
  • Sprzęt: Moto G, Galaxy Core Plus, Kiano Intelect 8 MS 3G
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 16, 2010, 01:01:28 »
ja mam rom Matei 6.1 i Kaiser trzyma mi jakieś 2-3 dni, a co do radia to mam 1.71.09.01
żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila

*

KrzychuM

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 16, 2010, 20:37:02 »
ja mam rom Matei 6.1 i Kaiser trzyma mi jakieś 2-3 dni, a co do radia to mam 1.71.09.01

Podobnie mam tyle że rom oryginalny HTC 6.1 PL małe miasto więcej zasięgu nie ma jak jest, na wyjazdach do 4 dni trzyma
na oryginalnym Radio i Rom z orange wytrzymywał 1-2 dni.
Po zmianie Romu na HTC wytrzymywał 2-3 dni, ale nie dało się zbytnio porozmawiać
po zmianie Radia na 1.71.09.01 dźwięk jest czysty nawet przy jednej kresce zasięgu
telefon używany średnio czasem zadzwonić, sms'a wysłać przeważnie sprawdzanie godziny i granie w pasjansa ( z nudów )