A wiec moglbys zaryzykowac, ze GPS funkcjonuje nawet lepiej, niz SS3 ? 
Ja bym zaryzykował.
Daaamn, w takim razie jestem jeszcze bardziej niecierpliwy w moim oczekiwaniu na ten sprzet

Witam, dziś i ja dołączyłem do szczęśliwych posiadaczy Kaisera. Przesiadłem się z Tytna i widzę bardzo dużą różnicę. Jedna rzecz mnie niepokoi, nie mogę włączyć raportów doręczenia sms. Czy ktoś podpowie???Poza tym wszystko narazie jest OK. Pozdrawiam
O ile pamietam, w dziale Download PDAClubu mozna znalezc stosowny klucz rejestru.
Jakby mial rozdzielczosc VGA to by byl idealny po prostu...
Jakby mial VGA, to pamiec nie byla az tak komfortowo duza, potrzebny bylby duzo szybszy procesor (a i tak by wszystko chodzilo wolniej), duzo wieksza bateria (a i tak by szybciej padala), najlepiej takze wiekszy ekran - przynajmniej 3", (o ile nie wiecej jeszcze, az do 3,5" wlacznie) - czyli wieksze wymiary, byc moze masa i takze na pewno ogolnie wiekszy koszt zakupu.
To ja juz osobiscie wolalbym 256k kolorow wyswietlanych. Mniej energozerne, a mniej ditheringu w zdjeciach, filmach, grafice... Dla mnie lepsze takie eye candy, niz VGA. Laptopa mam do przegladania stron internetowych, czytania/edycji duzych dokumentow, ogladania filmow (a chocby i pelne HD), czy ogladania grafiki (w rozdzielczosci naprawde dowolnej)
Chyba nie ma sensu 'psuc' takim ekranem urzadzenia prawie idealnego ? Wiadomo, zastosowania rozliczne, ale nie kazdy by z nich korzystal tak, zeby uzasadnic ekran VGA. A jesli nie zwiekszoloby sie ekranu (wzrost wymiarow i byc moze masy takze), to na sredniej wielkosci 2,8" efektem bylyby mniejsze piksele jedynie, wieksza czytelnosc - niestety nie zawsze, bo szczegoly i szczegoliki bylyby po prostu troche za male. Oczywiscie beda osoby, ktore sie ze mna nie zgodza, ale mam takie, a nie inne zdanie. Po zmianie czcionki na wieksza otrzymywalibysmy podobna widoczna wielkosc ekranu... i sprawa wracalaby do stanu pierwotnego. Tylko z ladniejszymi kantami czcionek

Widac, ze nie wszystkim userow znane jest blizej pojecie dpi (dots per inch) - w tym przypadku bardziej ppi (pixel per inch) - im wiecej, tym mniej czytelne. W przypadku laptopow wartoscia graniczna dla wiekszosci userow jest 110 DPI, stad nie zawsze (przewaznie?) bedzie komfortowe np. 1680x1050 na 15,4"

W przypadku palmtopow zapewne obowiazuja podobne zasady, jednak nie widzialem blizszych badan czy tabeli DPI w przypadku wielkosci poszczegolnych ekranow (a dla notebookow polecam jedna z podstron notebookcheck.pl)
Oczywiscie lista zyczen moglaby byc dluzsza... z rzeczy 'oczywistych' radio (najlepiej z RDSem), flash do aparatu, wieksza matryca foto i dedykowana, lepsza optyka do zdjec, nieco wyzszej klasy GPRS i EGPRS, HSUPA na dziendobry (to jak wiemy moze sie akurat zmienic

), szybsze HSDPA, a najlepiej WiMAX

, wyjscie TV, host USB na pelnym

USB, dwa gniazda 3,5mm dla sluchawek i mikrofonu, gniazdo SDIO, a najlepiej takze CF

, glosniki i mikrofon stereo, przy tym wszystkim mniejsza masa, nagrywanie filmow najlepiej full HD

, push-to-talk, no a w ogole, to procesor 1 Ghz, bateria 3000 mAh, jak nie 10000, tak z 1 GB RAMu i ROMu, dysk twardy tak z 1 TB - po co sie patyczkowac, GeForce 9, bah, po co 9, od razu 10 w najlepszej wersji z 1 GB RAMu (albo i wiecej - co tam dadza), ekran True Color 32-bity z rozdzialka 1920x1080 i przy tym jeszcze jakies rozsadne wymiary! Zeby sie nie przemeczyc

No i wszystkie zakresy sieci miedzynarodowych, do tego obslugi komorkowych sieci satelitarnych, toster, wyciskarka soku i granatnik reczny w jednym. Aha, zapomnialem o podczerwieni

Takze prosze nie narzekac, marketing w tych czasach i tak nie wypromuje urzadzenia idealnego (na aktualny stan wiedzy), bo kto kupowalby nastepce ?