Ostatnie pełne ładowanie - nie dotyczy

• 4 Odpowiedzi
  • 719 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Krzyychu

• 12
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Ostatnie pełne ładowanie - nie dotyczy
« dnia: Lipiec 05, 2010, 19:47:59 »
Witajcie.
W Settings -> System -> Zasilanie -> zakładka Informacje jest podawana informacja ile telefon był włączony, ile było rozmawianie itd. U mnie wyświetla się tylko "Nie dotyczy" a w kolejnych wierszach są wszędzie zera.
Myślałem, że to wina sterownika w baterii bo telefon się wyłączał np. podczas rozmowy gdy było 70% baterii i w ogóle trzymała niecały dzień. Kupiłem więc baterie z batimexu (bo taką polecali na forum) i na razie od tygodnia trzyma mniej więcej dwa dni ale w dalszym ciągu nie ma informacji na temat ładowania.
Aktualnie mam rom z tego wątku http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=567850 Wcześniej miałem romy matei i wjtk i też mi nie podawało tych informacji. Gdy kupiłem kaisera był oryginalny rom orangutana ale po dwóch dniach zmieniłem na rom matei. I w końcu nie wiem czy na tym oryginalnym romie była ta informacja czy nie bo to była moja pierwsza styczność z WM.
Czyli baterie i rom można chyba wykluczyć. Na co można jeszcze zwrócić uwagę?

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Odp: Ostatnie pełne ładowanie - nie dotyczy
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 05, 2010, 21:16:32 »
ktos na forum pisal kiedys gdzie kasuje sie licznik polaczen ale nie pamietam, co bys nie robil z romami to czas przegadany jest zawsze nieskasowany
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline Krzyychu

• 12
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 06, 2010, 09:15:58 »
Mi nie chodzi o całkowity czas połączeń. Tylko o to co w załączniku.

*

Offline Pichu

• *
  • 99
  • Maniak
    • Rowerowy Blog Pichulca
  • Sprzęt: Omnia II i8000
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 08, 2010, 12:53:30 »
U mnie jest dokładnie tak samo, rom jak w podpisie.

*

Offline Krzyychu

• 12
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 08, 2010, 14:20:15 »
Tylko co jest tego przyczyną że nie pokazuje. Rozumiem jak by tylko na tym romie co mam obecnie nie pokazywało ale na poprzednich było to samo.