Nowy użytkownik Kaisera. Pytanie o ROM.

• 3 Odpowiedzi
  • 593 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jblack

• 19
  • Sprzęt: HTC Touch HD
Nowy użytkownik Kaisera. Pytanie o ROM.
« dnia: Luty 22, 2008, 10:48:46 »
Witam,

Właśnie stałem się szczęśliwym (lub nieszczęśliwym) posiadaczem tego sprzętu. Jak na razie jest ok, i generalnie nie narzekam. Mam pytanie dot. ROM. Mam oryginalną wersję HTC Kaiser (nie związaną z żadnym operatorem gsm) Zarejestrowałem sprzęt na stronie głównej HTC, gdzie jest możliwość ściągania poprawek, rom, itp. I tutaj pytanie : Nie mam tam dostępnego żadnego nowego ROMU, a tutaj na forum krążą jakieś nowsze, oficjalne wersje. Czy to oznacza ze mój sprzęt dysponuje najnowszym romem, czy coś innego ?

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
Odp: Nowy użytkownik Kaisera. Pytanie o ROM.
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 22, 2008, 11:09:33 »
Na forum nie krążą żadne oficjalnie nowsze wersje. Oficjalnie masz najnowszy rom (nie pytam o Twoją wersję bo i tak oficjalnie HTC nie udostepniło do tej pory żadnego uaktualnienia).

*

Offline jblack

• 19
  • Sprzęt: HTC Touch HD
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 22, 2008, 11:47:56 »
Na forum nie krążą żadne oficjalnie nowsze wersje. Oficjalnie masz najnowszy rom (nie pytam o Twoją wersję bo i tak oficjalnie HTC nie udostepniło do tej pory żadnego uaktualnienia).

Dzięki za informacje. Pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanie dot. romu.   Mój oryginalny rom jest polską wersją. Rozumiem że jeżeli chciałbym wgrać jakiś inny, to utracę warunki gwarancji. W jaki sposób mogę zgrać swój obecny rom z mojego urządzenia ? (trochę szukałem na forum, ale nie potrafię znaleźć takiej informacji)

*

Offline sierek

• 568
  • Sprzęt: OnePlus9, Surface Pro 7
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 22, 2008, 13:18:15 »
Temat jest szeroko opisywany w pierwszym podpiętym wątku w tym dziale.