0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na Stronie głównej naszego portalu ukazała się informacja o nowej łatce do naszych Kaiserów-Koniec rwania obrazu.Właśnie będe instalował link do żródła.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=297717
a czytałeś może wątek z wklejonego linka, zanim go wkleiłeś ? Fix dotyczy Tytn'a aka Hermesa a nie Tytna 2
Zrodlo napisal, www.pdaclub.pl wiec chyba zrodlo tej wiadomosci powinno sprawdzic linka a nie cytujacy zrodlo prawda? Bledy sie zdazaja, ale to nie powod zeby "zabijac poslanca"
Cytat: OleYek w Marzec 17, 2008, 09:46:05Zrodlo napisal, www.pdaclub.pl wiec chyba zrodlo tej wiadomosci powinno sprawdzic linka a nie cytujacy zrodlo prawda? Bledy sie zdazaja, ale to nie powod zeby "zabijac poslanca" ee, ja tam w tym poście nigdzie linka do www.pdaclub.pl nie widzę jedyne źródło jest na xda
Na Stronie głównej naszego portalu
Cytat: kluczus w Marzec 17, 2008, 10:01:41Cytat: OleYek w Marzec 17, 2008, 09:46:05Zrodlo napisal, www.pdaclub.pl wiec chyba zrodlo tej wiadomosci powinno sprawdzic linka a nie cytujacy zrodlo prawda? Bledy sie zdazaja, ale to nie powod zeby "zabijac poslanca" ee, ja tam w tym poście nigdzie linka do www.pdaclub.pl nie widzę jedyne źródło jest na xda No dobrze ...CytujNa Stronie głównej naszego portaluTo chyba to samo ? Chyba, ze strona glowna ma inny adres Ale juz chyba koniec tego OT
Oleyek poprawilem juz. Faktycznie dotyczy tio Hermesa.
To sie ktoś w archeologa zabawil i to dosc ostro Ja patrzylem na date i 14 marca mi nawet pasowalo, ale na rok juz nie spojzalem jak czytalem watek na XDA
Cytat: OleYek w Marzec 17, 2008, 12:33:33To sie ktoś w archeologa zabawil i to dosc ostro Ja patrzylem na date i 14 marca mi nawet pasowalo, ale na rok juz nie spojzalem jak czytalem watek na XDA DOkladnie archeologia na maxa zdjalem tego newsa , sam sie nacialem na ta date
Cytat: jachu w Marzec 17, 2008, 13:18:35Cytat: OleYek w Marzec 17, 2008, 12:33:33To sie ktoś w archeologa zabawil i to dosc ostro Ja patrzylem na date i 14 marca mi nawet pasowalo, ale na rok juz nie spojzalem jak czytalem watek na XDA DOkladnie archeologia na maxa zdjalem tego newsa , sam sie nacialem na ta date Dowcip dobry, ale 2 tygodine za wczesnie, na 1 kwietnia akurat