0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy mozliwe jest prowadzenie rozmowy i wyswietlanie nawigacji jednoczesnie (np. Automapa). Komendy glosowe dzialaja, to fakt...
oczywiscie ze moznadzis testowałem w czasie jazdy.nawet po odebraniu połaczenia wraca do AMi mozna rozmawiac i caly czas AM działa:)
Cytujoczywiscie ze moznadzis testowałem w czasie jazdy.nawet po odebraniu połaczenia wraca do AMi mozna rozmawiac i caly czas AM działa:)No niby u mnie tez dziala, ale zamiast wyswietlac nawigacje, wyswietlane jest 'menu' telefonu...
Ja mam oryginalnie polski ROM (zaden brandowany produkt, tylko oryginal HTC).
bzzzyk: a Ty jaka wersje Kaisera posiadasz skoro u Ciebie jest to inaczej ... ?Co ciekawe sprawdzilem, ze jak w czasie rozmowy zamkne krzyzykiem na gorze okno Phone to rozmowe mozna kontynuowac, a ekran wraca do Automapy. Jednak nie zmienia to faktu, ze niektorym z Was dzieje sie to automatycznie....
Znalazlem posrednie rozwiazanie:Kiedy inicjowane jest polaczenie (podczas nawigacji), mozna ekran menu telefonu zamknac (x). Nie powoduje to zerwania polaczenia, a Automapa dziala nadal...Szkoda ze nie dzieje sie to automatycznie, ale coz...
U mnie dziala bezproblemowo - na tle automapy wyswietla sie powiadomienie o przychodzacym polaczeniu, po odebraniu znika, automapa natomiast caly czas dziala (obraz + dzwiek).