Czyżbym był pierwszym "odważnym" który to załadował?

no i jakby ktoś jeszcze podał opis dokładnie jak zrobić ten update softu i co ewentualnie może pójść nie taK to już byłoby super. (z tym nie tak to chodzi mi o to żeby czegoś nie spaprać czyli co wolno a czego nie)
Co do tego jak należy to wgrać - cała procedura wygląda identycznie jak w przypadku tradycyjnego wgrywania rom'u przy użyciu "programiku" CustomRUU.exe (ew. KaiserCustomRUU.exe)... z tą drobną różnicą że po wypakowaniu wszystkiego z arhiwum rar odpalamy plik "ROMUpdateUtility.exe".
Raczej nie da sie niczego spaprać... należy tylko pamiętać o wgraniu HardSPL i o tym żeby nie odłączać kabla w trakcie flashowania

Wgrałem wczoraj ten rom:
RUU_Kaiser_HTC_WWE_3.02.405.0_radio_sign_25.70.30.05_1.58.26.20
Ogólnie proces wgrywania bez komplikacji. Sam rom działa całkiem sprawnie. Miałem pare kilkunasto sekundowych zwisów na początku, ale to mogło być spowodowane instalacją kilku programów i pluginów wymagających resetu (a ja zrobiłem jeden SR dopiero na samym końcu - zwisy trafiały się wcześniej)
Poza tym puki co wszystko gra.. no prawie wszystko...
AutoMapa nie chce złapać fixu - nie wiem czy to wina tego nowego radia, czy kwestia tego, że nie instalowałem od nowa, tylko włożyłem kartę z zainstalowana AM jeszcze na starym romie... (tylko przy wcześniejszych zmianach romu nie musialem instalować am od nowa - tylko dodawałem skrót w menu start i wszystko dzialalo ok)