Czy ORANGE na Forum od jas_pik to dokładnie to samo...

• 31 Odpowiedzi
  • 4205 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Czy ORANGE na Forum od jas_pik to dokładnie to samo...
« Odpowiedź #30 dnia: Grudzień 05, 2008, 11:35:42 »
Widze, ze czesc kolegow uwaza, ze jak cos jest niezgodne z linia Partii HTC to nie ma prawa glosu. Zupelnie jak za panowania Towarzyszy z Komitetu Centralnego.  :shock: Ale mam nadzieje, ze nie jest to opinia wszystkich czytelnikow forum.

A swoja droga, Kristoff, zrozum frustracje czlowieka, ktory od 3 tygoni nie ma telefonu, a mu serwis HTC mowi, ze czesci z Chin sprowadza i nie wie kiedy naprawia...

Jest jeszcze puenta do calosci, po mojej awanturze w serwise, zadzwonila do mnie jakas Pani, i przemilym glosem poinformowala, ze jednak sie da szybciej naprawic i ze telefon bedzie w przyszlym tygodniu. I, ze wymieniaja plyte glowna...

*

Offline jarqka

• 818
  • Sprzęt: Honor 7, Honor 8, Iphone 4,5 , iPAQ 214, Ipad 3
Odp: Czy ORANGE na Forum od jas_pik to dokładnie to samo...
« Odpowiedź #31 dnia: Grudzień 05, 2008, 11:58:22 »
Słuchaj zamiast jęczeć na marke HTC powinieneś poczytać troche o swoich prawach.Teraz masz nauczke na przyszłość.I jesli zachodzi potrzeba sprowadzenia części naparwa może się przedłużyć ale nie w nieskończoność.
Następnym razem polecam zajrzyj na stronke federacji konsumentów lub rusz się do urzędu miasta i skonsultuj się z rzecznikiem praw konsumenta.Uwierz mi serwisy w polsce działaja różnie i akurat poznanie swoich praw konsumenckich uważam za podstawę.
Radzę poczytaj też o niezgodności towaru z umową...
Wystarczy tylko troche poszukać...
Na marginesie jeśli wolisz nokie od HTC to polecałbym bym Ci "ajfona" bo kupując HTC pewnie chciałeś telefonik do grania i oglądania filmików
They Use Force To Make You Do What The Deciders Have Decide You Must Do