Zna ktoś może jakąś nakładkę na zegar systemowy w WM6.0, która sprawi, że można bedzie ustawić jako dźwięk alarmu, bądź powiadomienia z kalendarza dźwięk mp3 - piosenka, lub jakiś krótki dźwięk - oraz umozliwi dzwonienia przy maksymalnym natężeniu dźwięku (a nie tak jakie natężenie ma PPC - z reguły mam na 1 kreseczkę i budziki są strasznie ciche :/).
Programy SPB, Chronos i inne Managery Alarmów sa fajne, ale zalezy mi na jednej opcji - możliwosci wpisania kilku alarmów które mnie obudzą. SPB Clock byłby wręcz idealny, gdyby nie stopery, bajery, strefy czasowe itp. Chronos podobnie, enAlarm z którego korzystałem trochę mnie drażnił i gryzł się z AutoMapą (nie mam pojecia czemu, ale po włączeniu AM wyskakiwał komunikat, że błąd z powiadomieniem enAlarm (sic!)).
Co polecacie, zależy mi na programie, który działa sobie w tle, nie koniecznie jest widoczny na Today'u, ale może mieć małą ikonkę w trayu. Podstawowe funkcje, tj. mozliwość ustawiania kilkunastu alarmów, które można włączać/wyłączać jednym kliknięciem, miły dla oka i fajny ekran budzenia (wzorowany na SPB lub Chronos - duże ładnne i przejżyste buttony do wyłączania i drzemki) - mógłby też integrować się z kalendarzem i mógłby powiadamiać o terminach (gdzie zaznaczono opcję powiadamiania) dźwiękiem mp3 wcześniej zdefiniowanym w ustawieniach. Może być płatny.
Może kiedyć twórcy WM sami wpadną na pomysł, żeby MP3 możnabyło ustawiać jako dźwięk alarmów i powiadomień, ale póki co pozostaje nam czekać i łudzić się