Motorola S9

• 7 Odpowiedzi
  • 851 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
Motorola S9
« dnia: Maj 19, 2008, 22:06:01 »
Witam wlasnie pozyczylem od znajomego Sluchaweczki motoroli model S9 i zaskoczyla mnie jakosc muzyki... nie wiem czy to zalezne od sluchawek romu ? jak slucham mp3 slychac taki ogolny szum... jak bym sluchal na deckach to zalezy od sluchawek czy po prostu taki urok sluchawek na Bt ?. Jakie godne sa uwagi (Wiem ze bylo joz kilka topicow)

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline slicck

• *
  • 52
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC TyTn II + 6GB, Samsung U600
Odp: Motorola S9
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 20, 2008, 09:07:25 »
Witam,
używam S9 od kilku miesięcy i sobie chwalę  :) . Nie zauważyłem szumu podczas odsłuchu.
Może pomoże KaiserTweak i podniesienie SampleRate w sekcji Bluetooth ??

Pozdrawiam

*

Offline MaciejK

• 706
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 20, 2008, 09:32:20 »
mam ustawione na 45000 moze to wina romu ? mam duttiego wm 6.1
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2008, 09:34:56 wysłana przez MaciejK »

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 20, 2008, 09:47:18 »
Witam wlasnie pozyczylem od znajomego Sluchaweczki motoroli model S9 i zaskoczyla mnie jakosc muzyki... nie wiem czy to zalezne od sluchawek romu ? jak slucham mp3 slychac taki ogolny szum... jak bym sluchal na deckach to zalezy od sluchawek czy po prostu taki urok sluchawek na Bt ?. Jakie godne sa uwagi (Wiem ze bylo joz kilka topicow)

a na innym sprzecie chodza bez zarzutu ?! (tzn bez szumow)
ten konkretny egzemplarz ....
sprawdz na jakies nokii lub SE z profilem A2DP

*

Offline MaciejK

• 706
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 20, 2008, 10:50:15 »
No wlasnie polaczylem z Nokia E65 kolegi z pracy i malo tego sa szumy i graja na mono... Jak wlaczyc w Noki ten profil a2dp ?
« Ostatnia zmiana: Maj 20, 2008, 10:54:11 wysłana przez MaciejK »

*

Offline andy_bez_wandy

• 4056
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 20, 2008, 17:39:28 »
No wlasnie polaczylem z Nokia E65 kolegi z pracy i malo tego sa szumy i graja na mono... Jak wlaczyc w Noki ten profil a2dp ?

u mnie (o ile dobrze pamietam) przy laczeniu wykrywal wszystkie dostepen profile jakie moga dzialac i pytal ... ktory chce wybrac - headset, stereo etc
jesli tego nie pokazuje lub nie wykrywa A2DP to mogloby znaczyc ze sluchawki sa ... uszkodzone, i wlasnie o tym, w pierwszej kolejnosci pomyslalem .... czytajac o objawach

*

Offline Pinnhead

• **
  • 133
  • Sprzęt: Moto Flipout
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 20, 2008, 23:08:26 »
Ja mam samsungi stereo i np z motorolą e681i ( http://www.pianetacellulare.it/Modelli/Motorola/motorola-e681.php ) śmigały niesamowicie a na Kaiserku a wcześniej na Hermesie to pożal się Boże. masa wysokich tonów a jak się podkręci głośność to charczą.
Ipsa sua melior fama

*

Offline MaciejK

• 706
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 21, 2008, 10:17:43 »
Wiem ze azmo ma sony ericsony a ja musze cos wybrac co bedzie dobrze gralo i bedzie kompletnie bez przewodowe ostatecznie zakupilem Nokie BH-503
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2008, 15:53:54 wysłana przez MaciejK »