L26 Kaiser Diamond Version 3 !!! (Core 19588)

• 37 Odpowiedzi
  • 5524 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: L26 Kaiser Diamond Version 3 !!! (Core 19588)
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 29, 2008, 21:36:16 »
Ja nic nie zmieniałem, nie wgrywałem 1.81 i wszystko śmiga mi OK, ŻADNYCH problemów ani zacięć.

« Odpowiedź #31 dnia: Maj 30, 2008, 00:04:42 »
Ja nic nie zmieniałem, nie wgrywałem 1.81 i wszystko śmiga mi OK, ŻADNYCH problemów ani zacięć.
wlacz sobie mobilgadu na pare godzin i duzo w nim pisz to zobaczysz jak ladnie literki gina podczas wpisywania.
podczas normalnego uzytkowania cyli dzwonienia i klikania sobie w ikonki mozna tego nie zauwazyc.
ja intenstywnie korzystam z gg oraz opery i to zamrazanie bylo bardzo irytujace, zniknelo po wgraniu oryginalnego spl'a.

« Odpowiedź #32 dnia: Maj 30, 2008, 08:10:56 »
spróbuj jeszcze raz wgrać radio

po wgraniu 2 raz tego samego radia dźwięk całkowicie zanikł :(

*

Offline Garu

• 20
« Odpowiedź #33 dnia: Maj 30, 2008, 20:24:32 »
A widzisz a ja wgralem 2 raz radio to mi normalnie dzwonki wróczyl : :worried:

*

Offline karpik

• 29
  • Sprzęt: HTC TyTN II  +  microSDHC 8GB
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwiec 01, 2008, 19:00:20 »
ROM faktycznie rewelacyjny - szybki i bez zbednych wodotryskow  :ok:

Tylko mam jedeno pytanie.. jak mozna w dialerze przywrocic lewy soft key do kontaktow (tak jak to ma miejsce w oryginalnych romach). Zamiast kontaktow mam "Hide Keypad".. a tak prawde mowiac to mi to do niczego nie potrzebne bo przeciez jest ikonka "call history".. zdecydowanie wolal bym zeby dialpad zachowywal sie w calosci tak jak w oryginale....
Probowalem wgrac kilka dialerow dla kaisera wygladajacych jak oryginalne (miedzy innymi 3g-touch-dialer) i niestety bez oczekiwanego efektu jesli chodzi o zmiane zachowania lewego soft keya :/
Jesli ktos sie orientuje jak to podmienic to bylbym bardzo wdzieczny za podpowiedz :D

[dodane]:

Jeszcze jedna kwestia sie pojawila - mianowicie przy probie instalacji automapy5 po przejsciu wszystkich krokow (wybor co ma sie instalowac, jaka mapa, w ktorej pamieci itd) przechodzi do ekranu z dwoma paskami postepu i bez zadnego postepu po ponad 30 sekundach wywala komunikat w stylu "na urzadzeniu jes uruchomiony program auto mapa. prosze zamknac aplikacje i sprobowac ponownie"
Tylko nie bardzo wiem skad sie to bierze - instalke robilem od razu po wgraniu romu (na czysto, bez zadnych innych programow) i karta tez byla dopiero co sformatowana (nic na nia nie wgrywalem)
Dodam tylko ze kilka dni temu instalowalem AM z tego samego pliku i tego samego komputera - po wgraniu oficjalnego romu wm6.1 ze strony htc - i nie bylo najmniejszych problemow...
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 01, 2008, 19:11:02 wysłana przez karpik »
n o   r i s k   =   n o   f u n

*

Offline damianmielec

• **
  • 127
  • Sprzęt: sensation4G :ok:
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwiec 01, 2008, 19:13:27 »
programem SoftKey Manager (freeware)
Pride..Passion..Believe..ManUtd

*

Offline karpik

• 29
  • Sprzęt: HTC TyTN II  +  microSDHC 8GB
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwiec 01, 2008, 19:37:56 »
programem SoftKey Manager (freeware)

Hmm... sciagnalem ten programik, ale chyba nie do konca o to chodzilo - on zmienia tylko skroty SoftKey na ekranie Today - a mi chodzilo o ekran z Dialerem (ekran telefonu) - tam mam pod prawym "menu" a pod lewym "hide keypad" i to ostatnie wlasnie chcialbym zmienic na Kontakty.
n o   r i s k   =   n o   f u n

« Odpowiedź #37 dnia: Czerwiec 02, 2008, 00:34:42 »
w tym dialerze w prawym dolnym rogu jest ikonka z dostepem do ksiazki kontaktow przeciez.