Kontakty Kaiser

• 6 Odpowiedzi
  • 848 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kontakty Kaiser
« dnia: Luty 14, 2010, 22:32:18 »
Witam

Dwa pytania:
1. Chciałbym móc wyszukiwać kontakty tak jak w Diamondie - pasek alfabetyczny z boku
2. Wyświetlana miniaturka dzwoniącego była większa.

Jak mogę osiągnąć takie efekty?

Z góry dzieki

*

Offline zwierzak2003

• **
  • 245
    • PSGroove.pl
  • Sprzęt: HTC Kaiser
Odp: Kontakty Kaiser
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 15, 2010, 01:28:31 »
Przeflashuj nowszym romem.

1. To brak RandomAccess.
2. można naprawić zmianą Dailera.
Masz zgodę Administracji? Poczytaj Regulamin.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 15, 2010, 20:37:08 »
szukałem znalazłem na rapidzie ale są ograniczenia i chyba przez ruski miesiąc tego nie ściągnę (RA) a czy mógłby ktoś mi kopsnąć link do jakiegoś przyjemnego Dailera najlepiej na hotfile. Byłbym wdzięczny

*

Offline PopaY

• 1373
  • Abstynent głupoty ;)
  • Sprzęt: Wystarczający by zadowolić każdą kobietę ;D
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 15, 2010, 21:20:10 »
Ściągniesz bez problemu w godzinach rannych i przedpołudniowych.
What we do in life echoes in eternity...

*

Offline Kokan

• **
  • 126
  • Sprzęt: THC TyTN II ; THC Magic ;]
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 15, 2010, 21:49:34 »
podaj mi nr tel na PM to Ci to wysle MMS-em, nie wysle na maila za duzo zachodu nie chce mi sie ;]
Zabrania się:w podpisach (bez zgody administracji) umieszczenie grafik lub tekstów - większych, niż dwukrotność popularnych userbarów - czyli odpowiednio: 700x20px (w poziomie) lub 350x40px (w pionie).

« Odpowiedź #5 dnia: Luty 16, 2010, 17:41:03 »
Znalazłem RA , ale nie znalazłem żadnego Dailera. Ale mam problem. Zainstalowaną mam SPB Mobile Shell 3.5 i w kontaktach nie czyta mi RA. Tylko standardowy SPB. Jest na to jakis sposób?

*

Offline genius88

• 402
  • Sprzęt: TyTn II, Touch Pro (8GB microSDHC)
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 16, 2010, 23:51:25 »
Podepne sie pod watek kontaktow i sie zapytam przy okazji... Jak w wiadomosciach, majac grupowanie w tzw. "watki", okreslic z jakiego numeru dostalo sie wiadomosc, jezeli do danego kontaktu jest przypisany wiecej niz jeden nr? Ja znam dwa sposoby... Pierwszy to, nowa/pusta wiadomosci i tam wybrac ten nr z ktorym sie chcemy kontaktowac lub doinstalowac oprogramowanie, a szukam czegos na do sprawdzania "w locie"... Myslalem, ze rozpracowalem to i znalazlem trick, "najezdzajac" na tytul z nazwa kontaktu i godz odbioru wiadomosci i wciskajac zielona sluchawke... Niestety, zmyla, okazalo sie, ze wtedy wybiera ten najbardziej "podstawowy" nr... Zna ktos jakis fajny trick? Pytanie moze troszke dziwne, ale potrafilem bez opamietania rozpisywac sie na nr na ktory nie mialem znizki... Czasem bywa to troszke kosztowne... :-/ Dodam tylko, ze dalej chce miec grupowane wiadomosci wg kontaktow, czyli w watki... Pozdrawiam i licze na zainteresowanie tym zagadnieniem... ;-)

edit
Jezeli kogos to zainteresuje, to znalazlem rozwiazanie... Bylo prostsze niz sadzilem... Z ta zielona sluchawka patent dziala, tylko trzeba miec aktywny kursor w polu tekstowym i wtedy ja wcisnac... Jezeli mamy dwa rozne watki, z tym samym kontaktem i nie wiemy ktory jest z ktorego numeru, to juz teraz bedzie wiadomo jak to szybko sprawdzic... ;-) Enjoy
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2010, 00:16:20 wysłana przez genius88 »
R: 1.71.09.01 emo  HSPL: 3.29   ROM: Makus 7  -K | TP-  R: 1.17.25.09   HSPL: 1.90 Unsigned   ROM: AMIGAnTOMEK 6.5.3.28244 sense2.5