kilka pytań o tytnII

• 3 Odpowiedzi
  • 517 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kilka pytań o tytnII
« dnia: Czerwiec 20, 2009, 20:46:11 »
Witam otóż jestem nowym posiadaczem tego urządzonka i oczywiście nie obejdzie sie bez Waszej pomocy otóż:
1. wgrałem sobie parę mp3 na telefon na kartę pamięci i chciałem ustawić chociaż jeden utwór jako dźwięk dzwonka jak to zrobić? Ta sama sytuacja z sms.
2. można ustawić by każda osoba z listy kontaktów miała przypisane swoje zdjęcie i dźwięk?? jeśli tak to jak?

dziękuje z góry za szybkie odp :)

*

Offline grzemach

• 269
    • Info Enterprise
  • Sprzęt: HTC TyTN II
Odp: kilka pytań o tytnII
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 20, 2009, 20:49:38 »
ad 1. application data/souds <- tutaj dzwonki wgrywasz i masz, na sms nie pamiętam czy tutaj, czy do katalogu windows ;)
ad 2. można, musisz przegrać kontakt na PDA i tam masz to w opcjach.

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 21, 2009, 21:41:10 »
a jeszcze takie pytanie nie mam standardowej baterii tylko mam 2700mAh i bateria trzyma mi z 2 dni przy takim średnim użytkowaniu parę sms kilkadziesiąt minut gier itp.. czy to jest dobry wynik czy lepiej pomyśleć o nowej baterii i tu następne pytanie czy kupić oryginalną o pojemności 1200 czy kupić o zwiększonej pojemności ~2800mAh ale nie oryginalną? Czy zostawić te co jest?

*

Offline Yankees234

• 4
  • Sprzęt: HTC TyTN II
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 21, 2009, 22:24:08 »
Nie wiem jak jest w przypadku tych nieoryginalnych ale skoro piszesz że Tobie trzyma 2 dni to nawet bym się nie zastanawiał i w nowa oryginalna zainwestował. Moja ma już rok i przy wysłaniu kilku esów, jakichś 10 minutach rozmowy i kilka razy włączonym wifi na na parę minut, potrafi nawet 4 dni wytrzymać. Normalnie (trochę grania, muzyki itp) trzyma mi 2 dni.
ROM: WM 6.1 PLK
Radio: 1.65.16.25
HardSPL: 3.29