Nabylem niedawno karte walkowana tutaj do bolu - czyli SanDisk microSDHC 6 GB

I jak najbardziej czytnik dziala super, przy predkosciach rzedu 13 MB/s zapis (spadki chwilowe do 10 MB/s) i odczytu rzedu 15,5 MB/s i wzwyz (spadki do 13 MB/s) nie zamienilbym go na WM5torage

A na poczatku mialem stracha, bo nie chcial plikow zapisywac, ale po dokladnym wlozeniu w adapter, adaptera w czytnik, a czytnika w lapka poszlo bez problemu - choc na czarnym czytniku od tez SanDiska nomen omen, a konkretnie duzego SDHC 4 GB Extreme III (w tej chwili nie chce mi tylko przeniesc jednego pliku o wielkosci 5,34 GB (pojedynczy .hdmov), ale to pewnie jest zwiazane z tym, ze ma wiecej niz 2 GB... ciezko mi to ocenic na 100 %).
Tak poza tym, karta dziala bez najmniejszego problemu i jestem z niej niezmiernie zadowolony - moge tylko polecic!

(ja kupowalem akurat tutaj:
http://www.allegro.pl/item284696806_micro_sdhc_6gb_sandisk_oryginal_sklep_w_wa_gratis.html , takze cena niezla, 5 lat gwarancji, smyczka gratis

i nawet ja wykorzystuje :DD) Poza tym fachowa obsluga na miejscu, choc jeden gosc jest mrukliwy, to akurat trafilem na szefa wtedy

(i karte znizkowa dali na produkty (5 %) i uslugi (10 %) Kodaka tez

)