Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Kaiserka Problem sam się resetuje lub wyłącza
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Kaiser
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
992 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
kaczydj
19
«
dnia:
Czerwiec 05, 2010, 00:45:43 »
Cześć mój kaiser ma jakieś 3-4 lata a ja mam go jakiś rok byłem z niego zadowolony mimo ze nie tylko mi nie działa HSDPA od jakiegoś czasu zauważyłem że telefon gdy był włączony to po wyjęciu z kieszeni wyjmuje już wyłączony lubi sie sam wyłączać czasem robi to często co kilka min lub np robi reset a czasem chodzi cały dzień i sie zresetuje raz lub dwa podczas pisania sms lub robienia czegoś innego ale jak nie jest dotykany i śpi to też się wyłącza bateria podejrzewam że jest od nowości trzyma jakiś dzień półtora przy nie bawieniu z bawieniem to jakies 2h może jakieś spadki napięcia bo wcześniej tego nie było mam rom WM 6.1 Special PL i robiłem reset bez rezultatów Proszę pomóżcie co to może być czy już po nim?
«
Ostatnia zmiana: Czerwiec 05, 2010, 00:50:52 wysłana przez kaczydj
»
lesiot
592
Odp: Kaiserka Problem sam się resetuje lub wyłącza
«
Odpowiedź #1 dnia:
Czerwiec 05, 2010, 08:27:44 »
Na początek zrób coś z tym knotem, bo w siedmiu linijkach tekstu jeden znak zapytania na końcu to zdecydowanie za mało... ciężko Cię zrozumieć, a nie specjalnie chce mi się (czy nawet komuś innemu) zabawiać w zgadywanie, tym bardziej kiedy Tobie się nie chce przyłożyć troszkę, do próby rozwiązania swojego problemu.
http://rtfm.killfile.pl/#poprawnie
Ostatnio:
ROM:
Josh's 21820 WM6.5
Radio:
1.71.09.01
HardSPL:
3.56
Polecam również: Athine OS 23016 (23017).
Obecnie N900 + N70
kaczydj
19
«
Odpowiedź #2 dnia:
Czerwiec 05, 2010, 18:39:35 »
Aha dzięki...
Co tu jest czego nie można zrozumieć? krótko mówiąc telefon sam się resetuje albo wyłącza.
vipkoza
29
«
Odpowiedź #3 dnia:
Czerwiec 06, 2010, 11:40:23 »
Miałem kiedyś to samo i u mnie pomogła wymiana baterii.
Swoją drogą tej starej baterii później coś całkowicie odwaliło, bo mogłem naładować ją w 100%, a po odłączeniu od ładowarki kaiser i tak się wyłączał.
Najlepiej pożycz od kogoś baterię żeby się upewnić czy to na pewno ona powoduje ten problem.
kaczydj
19
«
Odpowiedź #4 dnia:
Czerwiec 07, 2010, 21:30:16 »
aha dzięki ja myślę że zmniejszyła się już jej pojemność bo na androidzie było ze mam 1% baterii zainstalowałem Windows i nie ładowałem jej i wyskoczyło 70% niby wiec nie wiem może to 70% z 30% maksymalnego już naładowania ale od 2-3 dni telefon się nie wyłączył ani razu
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »