wlasnie sie przygladalem mojemu tez z orange ale nie widze niczego podobnego, czasem przy szybkich zmianach zamykanie i otwieranie klawiatury ekran lubi "zakrzaczyc" ale to typowy blad programu przy zmianie orientacji
Może i masz rację ale w moim przypadku stuprocentowo jest to "fizyczny" nacisk wywołujący deformację. [sami możecie go wywołać naciskając palcem z tylu LCD na otwartej klawiaturze- taki prostokątny plastik na środku przy zawiasie].
Moj problem natomiast nie jest oczywiście ogromnym zjawiskiem, jednak zauważalne i niepokojące. Proszę spróbuj jeszcze [na
niebieskim tle] zasunąć i rozsunąć klawiaturę lekko dociskając- pokaże się coś?
zdrówka
Napisane: Grudzień 29, 2007, 23:56:15
Nie stwierdziłem nic w tym rodzaju - próbowałem na normalnym ekranie, a potem, nie do końca wierząc własnej spostrzegawczości - na białym w kratkę... jak wygląda zniekształcenie - kolor? geometria chyba przecież nie?
Wygląda jak "płynna, kolorowa plazma"- naciśnij sobie na monitor LCD od kompa palcem- właśnie tak
zdrówka!
Napisane: Grudzień 29, 2007, 23:58:06
mój kaiser też jest z orange i nie mam takiego mankamentu... właśnie dlatego nie załatwiam takich rzeczy wysyłkowo tylko wszystko odbieram osobiście... chyba pozostaje Ci tylko serwis gwarancyjny... choć jeśli kupowałeś wysyłkowo to przecież możesz zwrócić sprzęt (do iluś tam - nie pamiętam ilu- dni) i kupić sobie inny egzemplarz
Kupiony z Allegro;/ Wszystkie papiery są- Ksero- wzięli 11szt na abonament i sprzedali na All.. Dostałem ksero faktury zbiorowej na wszystkie 11szt- z wypisanymi IMEI -gość każe mi z tym iść do Autoryzowanego Orange na gwar- on nie wymieni tłumacząc wyprzedaniem wszystkich sztuk:/
zdroweczka
Napisane: Grudzień 30, 2007, 00:01:34
Koledzy a wiecie może jak do ROMu z Orange dograć tą wtyczkę z Erowskiego Rom-u: tą ze zegarem, pogodą itp. na ekranie Today?
regards!
Napisane: Grudzień 30, 2007, 00:04:58
Dlaczego mój wątek został usunięty i zamieniony w posta? On NIE jest na temat, do którego został on teraz podpięty.. czy np. wszystkie wątki o ROMACH też sprowadzisz do jednego tematu ROMY tylko dlatego że brzmi tak samo?
zdrówka