0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
witam. niestety mój angielski nie jest fajny i w związku z tym nie mogę się doczytać gdzie zainstalować "tweaks".a chyba za stary już jestem na naukę więc może ktoś pomoże. dzięki z góry.
Cytat: dzez w Grudzień 20, 2007, 17:50:52witam. niestety mój angielski nie jest fajny i w związku z tym nie mogę się doczytać gdzie zainstalować "tweaks".a chyba za stary już jestem na naukę więc może ktoś pomoże. dzięki z góry.Nie instaluje się tylko kopiuje dwa pliki do urządzenia lub na kartę i uruchamiasz plik *.exe.
Pojawił się już pierwszy programik do "ulepszania" oprogramowania Kaisera:http://www.jongma.org/KaiserTweak/Dadaje miedzy innymi możliwość robienia zdjęć z zapisem pozycji GPS
Cytat: XGrzesX w Grudzień 20, 2007, 17:58:34Cytat: dzez w Grudzień 20, 2007, 17:50:52witam. niestety mój angielski nie jest fajny i w związku z tym nie mogę się doczytać gdzie zainstalować "tweaks".a chyba za stary już jestem na naukę więc może ktoś pomoże. dzięki z góry.Nie instaluje się tylko kopiuje dwa pliki do urządzenia lub na kartę i uruchamiasz plik *.exe.Niestety ale launcher nie widzi wtedy takiej aplikacji, stąd otworzyłem wątek dotyczący skrótów na ekranie today, bowiem wyraźnie tego brakuje.
Niestety ale launcher nie widzi wtedy takiej aplikacji, stąd otworzyłem wątek dotyczący skrótów na ekranie today, bowiem wyraźnie tego brakuje.