Kaiser-gdzie najlepiej kupić

• 2 Odpowiedzi
  • 981 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline zolty4

• 434
Kaiser-gdzie najlepiej kupić
« dnia: Grudzień 14, 2007, 00:47:49 »
Jak w temacie, chcę kupić kajzerkę ale nie wiem gdzie najlepiej.Zależy mi na nie brandowanym telefonie, z polskim menu, bez żadnych SIM-locków i CID-ów. Najlepiej nowy. G
Sprzęt: Był MDA1 był Acer n50p,była Nokia LD-3W+była Nokia 6630,była Nokia N95 jest 2xMotorola F3 + jest GlobeSurferII + jest Kaiser + znowu było MDA1 + jest Nokia n82 + jest Nokia E51+ jest Asus 901(4+64GB) i karta SDHC 32GB,Lenovo G500, Toshiba Encore

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
Odp: Kaiser-gdzie najlepiej kupić
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 14, 2007, 01:14:24 »
W sklepie  :mrgreen:
Masz wyszukiwarkę  cenową .
Nie brandoowany rozumiesz jako ten z logo HTC - ale on też ma CID-a nie na sieć ale na firmę HTC - i bez problemów możesz wgrywać wyłącznie ROM-y przygotowane na ten model.
Zdjęcie go powoduje utrate gwarancji ale jest proste i możliwe bezpłatnie - więdzę masz na klubie.
Ten sprzedawany w Orange rózni sie od tego z HTC wyłącznie nadrukiem na pokrywie akumulatora z tyłu ( za kilka dni bedą takie pokrywy w sprzedaży bez loga) oraz ROM-em i CID-em - czyli wszystkie te elementy sam możesz zmienić łącznie s SIMlockiem za pomocą strony www.imei-check.co.uk  . Ale to są Twoje pieniądze i Twój wybór .
Podobno takie rzeczy to tylko w Erze  - wybór należy do Ciebie .
Ja polecę www.skleppda.pl ale możesz poczytać o nich również niepochlebne opinie w tym właśnie dziale.
potrzebna zgoda

Odp: Kaiser-gdzie najlepiej kupić
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 14, 2007, 10:24:35 »
Hej,

ja wlasnie tez stoje przed tym wyborem i w zasadzie zdecydowalem sie na tego Kaisera z Orange (do kupienia za 1850 na Allegro) - przekonuje mnie uchwyt samochodowy, ladowarka i AutoMapa w zestawie.

Do tego mam karte w Orange do konca stycznia, wiec moglbym przetestowac telefon bez zdejmowania locka. I tu moje pytanie do Was: czy ktos sam sciagnal locka z Kaisera sprzedawanego w orange PL  za pomoca strony imei-check? Czy nie bede mial problemow z przekonaniem Kaisera do wspolpracy z karta Plus?

A drugie pytanie: ze wzgledu na problemy z jakoscia Bluetooth czy ktos moze polecic jakas dobra sluchawke z czystym i glosnym dzwiekiem, do tego wygodna w zakladaniu, ktora dobrze wspolpracuje z Kaiserem?

Pozdrawiam, m.