Kaiser a zestaw głośnowrzeszczący Parrot

• 5 Odpowiedzi
  • 1387 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MietasM

• 272
  • Sprzęt: Sony Xperia P, Ipaq 316, Phantom NaviBox HD
Kaiser a zestaw głośnowrzeszczący Parrot
« dnia: Listopad 08, 2007, 09:02:22 »
Witam!
Próbował ktoś połączyć Kaiserka z zestawem głośnomówiącym BT Parrot 3100 lub 3200? Podobno są z tym jakieś kłopoty. Noszę się z zamiarem zakupu tego telefonu, ale nie chciałbym inwestować w zmianę zestawu w moim aucie.

*

Offline Mazak

• *
  • 99
  • Sprzęt: Htc Desire HD
Odp: Kaiser a zestaw głośnowrzeszczący Parrot
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 08, 2007, 11:03:38 »
Witam, posiadam parrota 3000 i bez problemu można go sparować. Podejrzewam że z tymi wyższymi modelami też będzie chodził. Problem jednak tkwi w czym innym (opisywałem już to na forum). Jest nadal bardzo słabej jakości dźwięk słyszlny przez ten zestaw, chodzi oczywiście o dźwięk przychodzący. Wychodzący jest idealny. Niestety zmiany w rejestrach nic nie pomogły poza podgłoszeniem rozmowy.Może już ktoś znalazł złoty sposób na tą przypadłość???

*

Offline Prophet

• **
  • 169
  • Sprzęt: Desire HD
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 08, 2007, 14:01:41 »
Witam, posiadam parrota 3000 i bez problemu można go sparować. Podejrzewam że z tymi wyższymi modelami też będzie chodził. Problem jednak tkwi w czym innym (opisywałem już to na forum). Jest nadal bardzo słabej jakości dźwięk słyszlny przez ten zestaw, chodzi oczywiście o dźwięk przychodzący. Wychodzący jest idealny. Niestety zmiany w rejestrach nic nie pomogły poza podgłoszeniem rozmowy.Może już ktoś znalazł złoty sposób na tą przypadłość???

Nie do konca mowisz podobnie do moich doswiadczen

Mam Parrota 3100 i parowalem z nim 3 telefony Nokii i wszystko bylo ok. Ale probowalem sparowac Kaisera, siedzialem 0,5h i nic... Nastepnym razem poszlo w 2 minuty, nie wiem w czym tkwil problem w pierwszym wypadku (podawalem na pewno dobry kod). Teraz jak uzywam Kaisera z Parrotem nie mam ZADNYCH problemow z jakoscia dzwieku plynacej przez samochodowe glosniki (Renault Kangoo).
N7650->N9210->N9500->HTC BlueAngel->HTC TyTN->HTC TyTN 2->HTC Touch Pro+iPhone 3G->Desire HD

*

Offline MietasM

• 272
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 08, 2007, 14:44:36 »
Mam Parrota 3100 i parowalem z nim 3 telefony Nokii i wszystko bylo ok. Ale probowalem sparowac Kaisera, siedzialem 0,5h i nic... Nastepnym razem poszlo w 2 minuty, nie wiem w czym tkwil problem w pierwszym wypadku (podawalem na pewno dobry kod). Teraz jak uzywam Kaisera z Parrotem nie mam ZADNYCH problemow z jakoscia dzwieku plynacej przez samochodowe glosniki (Renault Kangoo).

Czyli wychodzi na to, że nie powinienem się martwić tylko zamawiać ;)

*

Offline Prophet

• **
  • 169
  • Sprzęt: Desire HD
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 09, 2007, 10:58:56 »
moje ~1,5 miesieczne doswiadczenie z tym telefonem wskazuje na to, ze nie powinno byc problemow ;)
N7650->N9210->N9500->HTC BlueAngel->HTC TyTN->HTC TyTN 2->HTC Touch Pro+iPhone 3G->Desire HD

*

Offline MietasM

• 272
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 12, 2007, 08:55:23 »
Dzięki za informacje. Poczekam jeszcze na etena m800, a potem zadecyduję w którego zainwestuję kasę :D