Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
Jaki rom wgrac gdy chce sprzedac kaisera?
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
HTC
Kaiser
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
10 Odpowiedzi
1367 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ded
46
Sprzęt: Kaiser
«
dnia:
Październik 08, 2010, 19:55:37 »
Zakupilem omnie pro wiec kaiser bedzie szukal nowego wlasciciela. Mam wgranego specjala a jak wiadomo nie jest on za bardzo popisowy. Poniewaz i tak bede robil hr to pomyslalem nad wgraniem nowego romu. Co polecacie? Chcialbym zeby rom byl atutem na mojej aukcji. Licze zrobic sporo screenow aby podkreslic jak jest efektowny?
Mysle ze najlepsza opcja bedzie wm 6.5 z jakas manila, w komplecie sporo aplikacji i bez denerwujacych drobiazgow widocznych na pierwszy rzut oka (np przy zmianie orientacji lub pisaniu SMS). Obsluga paluchami mile widziana. Ktory rom polecacie? Nie chce bawic sie w konfiguracje i dogrywanie programow bo i tak mi nikt za to nie zaplaci- chce podniesc atrakcyjnosc kaiserki malym nakladem pracy.
Rzeczy niemozliwe robie od reki, na cuda potrzebuje wiecej czasu.
sever321
478
Sprzęt: Nokia Lumia 930, 630, Samsung Xcover 3
Odp: Jaki rom wgrac gdy chce sprzedac kaisera?
«
Odpowiedź #1 dnia:
Październik 09, 2010, 15:20:44 »
Co to za problem!!!!!!! Weź się trzepnij w łeb!!!!!!!!!
Niech ktoś to zamknie!!!!!!!
[gmod]to nie forum onetu, szanujmy się - następnym razem warn zgodnie z Regulaminem[/gmod]
«
Ostatnia zmiana: Październik 10, 2010, 19:45:31 wysłana przez tomaszkap
»
Najpierw czytaj potem działaj!!
Qklux
254
Sprzęt: LOOX_420 HTC_Hermes LG_Swift_L5
«
Odpowiedź #2 dnia:
Październik 09, 2010, 16:55:37 »
Imho kupiec nie bedzie raczej zachwycal sie tym co na ekranie, ale zwroci uwage na stan wizualny. Gdybym ja sprzedawal, to wgralbym rom producenta.
Btw komentarz kolegi powyzej jest nieco niestosowny, mozna bylo to lepiej ubrac w slowa.
ded
46
«
Odpowiedź #3 dnia:
Październik 10, 2010, 13:20:59 »
Ton tego komentarza odzwierciedla wartosc merytoryczna postu i poziom usera
Stanu wizualnego nie poprawie bo jak (btw jest calkiem niezly). Jednak przywyklem do robienia aukcji w spektakularnym stylu.
Duzo telefonow jest wystawianych ze slabymi fotkami, co z tego ze z kazdej strony. Ja umieszcze duzo szczegolowych fot ale chce zeby autem mojego kaisera bylo oprogramowanie. Brandowany rom lub rom producenta to nic szczegolnego, chcialbym czegos wiecej. Jesli macie jakies pomysly na rom ktory zachwyca wygladem nawet tylko na pierwszy rzut oka to czekam na wasze propozycje.
purasx
195
«
Odpowiedź #4 dnia:
Październik 10, 2010, 13:45:23 »
Wydaje mi się, że osoby, które są zainteresowane kupnem Kaisera doskonale zdają sobie sprawę z tego, co to za urządzenie i z czym to się je. Tym bardziej są świadomi, że można wybierać w ogromnej ilości romów. Tak więc rom nie ma w takiej sytuacji ogromnego znaczenia.
gw82
8
Sprzęt: LG GT540
«
Odpowiedź #5 dnia:
Październik 10, 2010, 19:29:29 »
Ja sprzedałem z oryginalny ROMem. Jeśli ktoś decyduje się na zakup Kaiserka, to raczej wie, co można z nim zrobić/wrzucić.
Do tego dodajesz pewnie instrukcję obsługi, która bazuje na oryginalnym ROMie. Analogicznie, sprzedając laptopa nie pytasz, jakie programy na min zainstalować, a jedynie przywracasz wszystkie OEM jakie były.
ded
46
«
Odpowiedź #6 dnia:
Październik 11, 2010, 10:59:56 »
Nie zgodze sie z wami. Sa ludzie ktorzy chca miec kaisera a jednoczesnie jak najmniej angazowac sie w jego konfiguracje. Jak ktos jes zielony w temacie to spedzi kilka wieczorow zanim dowie sie czego chce a co dopiero skonfigurowac urzadzenie. Ludzie boja sie tez romy wgrywac. Jesli mam 2 kaisery do wyboru i jeden ma fajny rom to wybor jego jest uzasadniony nawet za nieznacznie wyzsza kwote. Nie wszyscy tak sadza ale znam ludzi ktorzy tacy sa.
Qklux
254
«
Odpowiedź #7 dnia:
Październik 11, 2010, 14:14:59 »
Moze sroboj sprzedac tu na forum? Oczywiscie nie w tym watku. Nie bedziesz musial sie przejmnowac ROMami.
Nightmaster
314
Sprzęt: Moto G, Galaxy Core Plus, Kiano Intelect 8 MS 3G
«
Odpowiedź #8 dnia:
Październik 11, 2010, 19:01:45 »
Dorzuć jeszcze informacje że można odpalić sprawnie działającego Androida którego dodajesz na karcie.
a ja polecam rom IronWolf z nakładką SPB
żyj chwilą bo to może być Twoja ostatnia chwila
ded
46
«
Odpowiedź #9 dnia:
Październik 11, 2010, 20:03:00 »
Na forum nie sprzedam bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja ze tasma da o sobie znac w niedlugim czasie.
Qklux
254
«
Odpowiedź #10 dnia:
Październik 11, 2010, 20:18:10 »
masz racje lepiej lepiej wcisnij to komus nieswiadomemu na allegro
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »