PIMBackup ściągnołem ,zainstalowałem no i chyba ładnie wszystko poszło , mam tylko pytanie czy da się na kompie otworzyc pliki z rozszerzeniem tego programu by zobaczyc czy dobrze sie kontakt skopiowaly.
Co do SPB Keyboard to znalazlem, sciagnalem ale ze nie mam w pracy kabla to sprawdze jak wróce

ale ze screenow widzialem ze się raczej nadaje

Także również dziękuję.
Natomiast za cholere nie moge znaleźć tego budzika by to przestwić. W ustawieniac jest "Zegar i alarmy" Ale tam jest tylko godzin dzień i opis alarmu

Przepraszam za zawracanie tyłka Plemnik ,ale czy mógłbyś mnie bardziej nakierować?
Z góry dzięki

Połączone: Styczeń 21, 2011, 17:31:09
No SPB Keyboard calkiem spoko

dzieki za niego, jeszcze mecze sie niestety z tym budzikiem bo nie moge znalezc gdzie sie to ustawia by nie bylo dzwonka słychac podczas dzwonienia w nocy , a by budzik byl głosny. A kolejne pytanie czy oprocz ROMów , jest jakiś program odpowiadający za sówak po prawej stronie? bo chciałbym go zwiekszyc gdyz jak ksiazke kontaktow na dol chce zjechac to ten pasek jest tak waski ze sie nie przesówa natomiast wybiera mi jakis kontakt. Wie ktos coś na ten temat ?
Z góry dziękuję, i przepraszam że tak marudze ale ten telefon ma takie mozliwości ze nie moge go w pelni sam ogarnąć.
Pozdrawiam!