instrukcje od podstaw

• 8 Odpowiedzi
  • 941 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

instrukcje od podstaw
« dnia: Czerwiec 26, 2008, 17:40:03 »
Gdzie mozna znalezdz informacje i instrukcje od podstaw jak zmienic system, rom, interfejs itp.?

Odp: instrukcje od podstaw
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 26, 2008, 17:45:07 »
Pare tematów wyżej? Zaczątek FAQ dla Kaiser-a Instrukcje/Romy itd

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 26, 2008, 18:00:30 »
Czytalem ale tam nic nie ma, temat zaczyna sie od instalacji ROM i rodzajów a ja szukam informacji szaczegolowych np co to jest ten rom i po co??strasznie mi zamula mi HTC tyTn II i szukam informacji jak mozna to zmienic?nie moge polaczyc sie z kompem przez bluetooth?itp

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 26, 2008, 18:29:31 »
a ja szukam informacji szaczegolowych np co to jest ten rom i po co??

Szczerze, jeżeli potrzebujesz takich informacji polecam zapoznanie się z intrukcją, zagłębisz się trochę w windows mobile. Sam przez to przechodizłem początki są trudne  :ok:

*

Offline medive

• 1323
  • Sprzęt: HTC Desire, ASUS S96S
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 26, 2008, 19:54:47 »
Gdzie mozna znalezdz informacje i instrukcje od podstaw jak zmienic system, rom, interfejs itp.?
Czytalem ale tam nic nie ma, temat zaczyna sie od instalacji ROM i rodzajów a ja szukam informacji szaczegolowych np co to jest ten rom i po co??strasznie mi zamula mi HTC tyTn II i szukam informacji jak mozna to zmienic?nie moge polaczyc sie z kompem przez bluetooth?itp
system i rom to jedno i to samo, ostatni post w dziale FAQ instrukcja do zmiant SPL zdjęcia CID-locka i simlocka a procedura wgrania radia jest taka sama jak wgrania romu zmiana wyglądu znajdziesz w instrukcji dołączonej do telefonu i przeglądając to forum używając wyszukiwarki niczego więcej niepotrzebujesz

*

Offline jarqka

• 818
  • Sprzęt: Honor 7, Honor 8, Iphone 4,5 , iPAQ 214, Ipad 3
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 26, 2008, 20:06:21 »
szczerze to osobiście wertowałem faq kikanaście razy i póżniej całe forum.ale nigdzie nie znalazłem dokładnej instrukcji jak zmienic rom od a do z w przypadku kaisera z orange.Później pytałem czy trzeba zdjąc cid locka przed wgraniem romu otrzymałem dwie odpowiedźi że nie trzeba a tak naprawde jest to niezbędne.Więc zastanówcie sie co piszecie bo póżniej jakaś "newbie" z świeżo nabytym kaiserem zrobi bricka  :| i będzie miał pretensje

mam nadzieje że nie zostane zasypany przekleństwami lub czymś podobnym
They Use Force To Make You Do What The Deciders Have Decide You Must Do

*

Offline medive

• 1323
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 26, 2008, 20:22:30 »
instrukcja do zmiany romu jest dość zbędna jeśli zastosujesz zdjęcie CID-a ponieważ rom zmieniasz za pomocą prostego kreatora który jest podobny konstrukcją do kreatora instalacji programu

« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 26, 2008, 23:46:30 »
Czarna magia :ok: CID(CIT) moze jeszcze Vat jak w prawie gospodarczym. A jak zdjąć tego cid'a?

*

Offline medive

• 1323
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 27, 2008, 09:10:13 »