Od paru dni byłem szczęśliwym posiadaczem HTC TyTN II, poprzednio używałem MDA Compact II, wszystko było super do momentu gdy pojechałem w miejsce gdzie jest zasięg sieci 3G, wtedy ładnie zamiast literki E u góry koło zegara pojawiło mi się 3G, no i niestety wtedy telefon przestał działać, tzn pokazuje zasięg ale nie da się wysłać smsa ani zadzwonić (wybieram numer, po chwili poprostu poł. zakończone i koniec), do mnie oczywiście też nikt się nie dodzwoni

dzwoniłem do biuro Orange (od nich mam telefon) i tam raczej o tym modelu więcej mi nie powiedzą, kazał mi oddać do serwisu, z tym że oczywiście w mojej okolicy nie ma serwisu i musiałbym go zostawić w salonie i oddać na pewnie ze 2-3 tygodnie

może coś gdzieś wystarczy w tel przestawić?? szukałem , kombinowałem i nic ... jak tylko np dam ponowne wyszukiwanie sieci to nachwile wskoczy najpierw zasięg normalnego GSM, wtedy mogę dzwonić, ale po chwili łapie już 3G, to samo po restarcie na chwile GSM i działa , po paru sekundach automatycznie wskakuje 3G i klapa