HTC TyTN II filmy

• 3 Odpowiedzi
  • 969 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

HTC TyTN II filmy
« dnia: Czerwiec 11, 2008, 19:43:44 »
Potrzebuje pomocy w kilku sprawach obslugi do HTC TyTN II. Aparat łączy mi się automatycznie z netem dostalem przez to zajeb... rachunek. Nie mam pojecia jak wyłączyc ten zajeb... net chciałbym mieć neta ale musialem wyłączyć usługę i niestety nie mam dostępu do netu. Drugi problem dotyczy odtwarzania filmów na tym modelu. Wiem ze mozna normalnie wgrac programy do obsługi divx ale potrzebuje instrukcji step by step co robic w jaki pplik i jaki program wgrac. Bardzo prosze o pomoc. zbys.m@interia.eu
Dziekuje

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
Odp: HTC TyTN II filmy
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 11, 2008, 20:03:27 »
Zaczyna sie popularnosc Htc w Orange.. .:E Tak samo jak bedzie nie dlugo z iphonami i bedzie je obciach nosic i bedzie nie bawem co drugi taki temat..

Uzyj opcji szukaj kolego troche google i znajdziesz... z Gprs to masz problem bo jakis program ci sie laczy i sciaga jaies updaty pewno sprawdz Quick Gps a filmy telefonik odpala uzyj Programu Tcmp  :ohreally:

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...

*

Offline jas_pik:: Janusz Piwiński

• 7793
    • https://www.facebook.com/mediapik/
  • Sprzęt: Athena &amp iPhone
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 11, 2008, 20:06:15 »
Po pierwsze pisz we właściwym dziale.
Już klika razy podawałem linka do programiku do kontroli połaczenia netu : http://pdaclubjaspik.blogspot.com/2008/04/nowy-connection-mgr-dla-pda-nodata-type.html
Do odtwarzania filmów najlepszy jest TCPMP( za free)  lub CorePlayer( płatny) - od tych samych twórców - wybór należy do Ciebie .
A wgranie - poszukaj wersji cab - sam sobie szybko zainstalujesz .

potrzebna zgoda

*

Offline MaciejK

• 706
  • Sprzęt: HD2, Iphone 3gs 32gb
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 11, 2008, 20:12:39 »
No i ten jezyk na przyszlosc  :ok: To forum z Klasa

Warsztat 4x4 Modyfikacje Aut Ternowych Na Wyprawy i Przeprawy, Wyciągatki Zderzaki, Halogeny, Lifty Zawieszeń itp!
Za Pół roku w Polsce bedzie tak jak w Stanach Uwieżcie...