HTC Contacts Search / Contacts Manager

• 5 Odpowiedzi
  • 1342 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline animae

• *
  • 50
  • Sprzęt: MDA Compact IV, HTC TouchPro, HTC TyTN II - do sprzedania, Dell Axim x51v - do sprzedania
HTC Contacts Search / Contacts Manager
« dnia: Luty 17, 2008, 22:51:22 »
Witam,

Poszukuje programiku (CAB'a?) ze screenu poniżej:
http://images.wirelessinfo.com/images/upload/Image/reviews/images/HTC/Touch/Screenshots/contacts_search.jpg

Przyznam, że przeszukałem już forum na pdaclub jak i na xda-developers... niestety z mizernym skutkiem. Znalazłem co prawda podobne programy w postaci PocketCM czy FunContact, jednak to nie to...  :( Wnioskuję więc, że albo kiepsko u mnie z googlaniem, albo nikomu jeszcze nie udało lub nie chciało się wyodrębnić tego caba z ROM'u Touch'a...

Jeżeli komuś się ta aplikacyjka gdzieś rzuciła w oczy, to bardzo proszę o info gdzie można ją znaleźć, lub ewentualnie podesłanie. Chyba, że się nie znam i to tylko rodzaj nakładki na standardowy windowsowy moduł kontaktów, jakiś rodzaj skórki. W takie sytuacji będę wdzięczny za info w jaki sposób ustawić coś takiego w kajzerce - chodzi mi o ten boczny pasek z wyszukiwaniem po literkach...

pozdrawiam
animae
« Ostatnia zmiana: Luty 17, 2008, 22:58:14 wysłana przez animae »

*

Offline Mr Q

• 499
  • Sprzęt: Samsung Spica I5700
Odp: HTC Contacts Search / Contacts Manager
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 17, 2008, 23:08:32 »
Ja uzywam romu V4 by Dyttu i ten progs jest juz w romie wiec nie wiem dokladnie jak sie nazywa ale mozesz poszukac tu: http://duttythroy.lives-in.eu/cms/ moze znajdziesz :)
I co się gapisz?! Człowieka nie widziałeś??

*

Offline Sebo

• **
  • 104
  • Sprzęt: Leo, Kaiser
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 17, 2008, 23:12:42 »
Jak myślę, chodzi o HTC Random Access, do pobrania stąd: http://rapidshare.com/files/69445758/Random_Access.cab
Praca rozszerza się wprost proporcjonalnie do czasu wyznaczonego na jej wykonanie.

*

Offline animae

• *
  • 50
  • Sprzęt: MDA Compact IV, HTC TouchPro, HTC TyTN II - do sprzedania, Dell Axim x51v - do sprzedania
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 18, 2008, 00:02:35 »
Pięknie dziękuję za pomoc  :grin:

Czasem ciężki coś znaleźć jak się nawet nie wie jak to się nazywa... Szukałem po haśle "contact", a tu niespodzianka Random Access :)
Widziałem ten pliczek w wielu zbiorach CABów (nawet u Duttego) ale nie wpadłbym na to, że ma takie zastosowanie. Naprawdę dziękuję, jak widać czasem warto zapytać  :ok:

pozdrawiam
animae

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 18, 2008, 23:05:51 »
Nie wiem, wgrałem i nie działa :( Chyba, że soft reset jest potrzebny...
Nokia 9300i - HTC TyTN II - Samsung B7620 - HTC HD2

*

Offline siemi1

• 501
    • forum
  • Sprzęt: Samsung Omnia II 8GB Orange,
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 22, 2008, 00:12:07 »
Wejdz w kontakty>>opcje> i odznacz( zeby bylo puste) pokaz indeks alfabetyczny i pokaz tylko nazwy kontaktow. Ja mam takie ustawienia i działa