gry w ktore mozna bylo by grac z otwrta klawiaturka i...

• 6 Odpowiedzi
  • 1358 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gry w ktore mozna bylo by grac z otwrta klawiaturka i...
« dnia: Luty 23, 2008, 16:30:07 »
witam
 czy sa jakies gry na kaiserke, takie wiecie zjadacze czasu , fajne itp. takie zeby mozna bylo w nie pograc po rozsunieciu klawiaturki i zeby mozna bylo grac w poziomym ulozeniu ekranu (tak jak to sie wlasnie trzyma telefon z rozsunieta klawiaturka) . pozdrawiam
htc tytn II kaiser (orange)

*

Offline romulus

• 2929
  • Mam to gdzieś
  • Sprzęt: LG OPTIMUS 4X HD P880
Odp: gry w ktore mozna bylo by grac z otwrta klawiaturka i...
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 23, 2008, 18:33:50 »
tomb raider tylko na qwert bez nawet nie probowalem
Po co pytać człowieka, gdzie idzie. Jak ktoś idzie, to gdzieś idzie, sam wie najlepiej, gdzie idzie, nie muszą zaraz wszyscy wiedzieć, gdzie idzie.

*

Offline blady.bb

• 720
  • Sprzęt: HTC Universal, HTC Leo
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 23, 2008, 21:52:54 »
Ja gram sobie w Tonego Hawk'a. Nie ukrywam, że trochę się tnie ale powiem, że jak ktoś tak kocha tą grę jak ja to da się grać :ok:
W tej grze masz ustawienia sterowania więc możesz sobie grać nawet na przycisku od kamerki.
HTC Universal [G3]
Radio: 1.17.00
ROM: Tomal v8.81 Regular (64MB device) WM6.1 - Hybrid Build: 21042.1.6.0
MiniSMS

*

Offline Optiv

• *
  • 71
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 23, 2008, 23:08:58 »
Ja gram sobie w Tonego Hawk'a. Nie ukrywam, że trochę się tnie ale powiem, że jak ktoś tak kocha tą grę jak ja to da się grać :ok:
W tej grze masz ustawienia sterowania więc możesz sobie grać nawet na przycisku od kamerki.
Skąd można wżiąść tą cudowną gre?
To jest specjalan wersja na PPC czy jakis port PC wersji?

« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 01, 2008, 13:27:56 »
mam takie jeszcze pytanie: jako ze w sumie jest sporo gierek w ktore mozna pograc na klawiaturze , ale... qrde nie da sie nimi sterowac bo np zeby isc do gory trzeba naciskac strzalke w lewo , zeby isc w  lewo trzeba strzalke do gory itp. nie dzialaja tez niektore funkcje typu strzelanie itp. czy sa moze jakies programy badz cos zmieniaace ustawienia (sterowanie) w grach ? no i mam pytanie np, w grze god of war grajac bez klawiaturki trzeba wcisnac np gwiazdke (jak to zrobic) pewnie nie da sie , albo trzeba wcisnac przycisk 'ok' ale jak sie ten przycisk wcisnie to wywala na pulpit tak jak to z innymi aplikacjami po nacisnieciu przyciusku 'ok' . wiec powiedzcie mi i doradzcie czego najlepiej uzywac( niewiem moze jakis emulatorow badz czegos) zeby czasami pograc sobie " normalnie " czasami w jakas gierke. pozdrawiam
htc tytn II kaiser (orange)

*

Offline blady.bb

• 720
  • Sprzęt: HTC Universal, HTC Leo
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 01, 2008, 14:30:28 »
Skąd można wżiąść tą cudowną gre?
To jest specjalan wersja na PPC czy jakis port PC wersji?

To jest specjalnie przystosowana wersja dla PPC ale tych z górnej półki jeżeli chodzi o procesory..
Na Kaiserze można powiedzieć działa na najniższych wymaganiach.
http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm?pid=5660&section=PPC

mam takie jeszcze pytanie: jako ze w sumie jest sporo gierek w które można pograc na klawiaturze , ale... qrde nie da sie nimi sterowac bo np zeby isc do gory trzeba naciskac strzalke w lewo , zeby isc w  lewo trzeba strzalke do gory itp. nie dzialaja tez niektore funkcje typu strzelanie itp. czy sa moze jakies programy badz cos zmieniaace ustawienia (sterowanie) w grach ? no i mam pytanie np, w grze god of war grajac bez klawiaturki trzeba wcisnac np gwiazdke (jak to zrobic) pewnie nie da sie , albo trzeba wcisnac przycisk 'ok' ale jak sie ten przycisk wcisnie to wywala na pulpit tak jak to z innymi aplikacjami po nacisnieciu przyciusku 'ok' . wiec powiedzcie mi i doradzcie czego najlepiej uzywac( niewiem moze jakis emulatorow badz czegos) zeby czasami pograc sobie " normalnie " czasami w jakas gierke. pozdrawiam

Większość gier ma w swoim katalogu źródłowym plik konfiguracyjny. Znajdź go i edytuj za pomocą zwykłego edytora tekstu.
HTC Universal [G3]
Radio: 1.17.00
ROM: Tomal v8.81 Regular (64MB device) WM6.1 - Hybrid Build: 21042.1.6.0
MiniSMS

*

Offline bronx

• 254
  • Sprzęt: htc Desire S, Dell XPS M1330, iPad (2012)
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 01, 2008, 17:58:31 »
tomb raider tylko na qwert bez nawet nie probowalem

hm... a mozesz kolego powiedziec jakiej wersji uzywasz? 3d czy moze jakas platformowka? jakis link moze? oczywiscie do legalnej wersji.