Witam

Bardzo chciałbym móc pisać na swoim kaiserze za pomocą ekranowej klawiatury "na jednego kciuka" - krótko mówiąc na takiej jak w zwykłym telefonie. Były porty z Raphaela i z Diamonda, ale średnio się to spisywało.
Najnowsze co znalazłem to EzInput 1.5 -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426281Generalnie po dokładnej analizie tego jak i co instalować jest rewelacja - T9 działa świetnie, pisze sie bardzo szybko i wygodnie, PL język z ogonkami (ja bym akurat wolał bez bo 160 a 70 znaków w smsie to jednak róznica - ale to kwestia wtórna). Zadowoliłbym sie nawet i zwykłym ABC bo klawiaturki tej używać bym chciał w czasie przeglądania WWW - wole w pionie i każdorazowe wysuwanie klawiatury żeby wpisać adres jest niewygodne, oraz czasem do napisania smsa jedną ręką - w samochodzie, autobusie, na rowerze etc.
Problem niestety jest taki - i nie udało mi się znaleźć jego rozwiązania - że przesaje działać kombinacja Fn + spacja dla niektórych znaków. Działają literki - z a da się zrobić ą, z s - ś, z o - ó itd. ale nie da sie już np. z takiego slasha -> / zrobić takiego \ ani takiego |, z nawiasu ( nie da się zrobić [ itd.
Czy ktoś z kolegów miałby może na to jakiś pomysł?