Witam,
Uzywam Kaisera od okolo 4 miesiecy i generalnie nie mialem z nim zadnych problemow... no poza jednym...
Mianowicie dzisiaj juz drugi raz zdazylo mi sie ze po calej nocy budze sie, patrze na zegarek i zastanawiam sie czemu nie syszalem budzika w palmtopie... wlaczam Kaisera, a tu na ekranie pojawia sie biale okno z czarna klawiatura (jak w telefonie) i prosi o podanie hasla (nazwa na gornym pasku "Password")...

Probuje wklepac pin i nic. Ale jak tylko zresetuje go rysikiem to po starcie jak zwykle prosi o pin i nastepnie wlacza sie bez zadnego proszenia o jakies haslo...

Czy ktos moze mial podobny problem?
Troszke to irytujace, klasc sie spac z obawami czy rano Kaiser zadziala, czy obudze sie dopiero jak ktos zadzwoni czemu mnie jeszcze nie ma w pracy B)
Dodam iz nie zmienialem Romu (oryginalny, kupiony w polsce - HTC En) oraz w ustawieniach systemowych (Lock) nie mam nic zaznaczonego, ani nie wprowadzalem tam zadnego hasla...
Sytuacja z tym blokowaniem pojawila mi sie dzisiaj drugi raz od kiedy kupilem Kaisera (poprzednio jakies 3-4 tygodnie temu tak samo po calej nocy sie "zablokowal").