dostosowanie windows, today etc

• 3 Odpowiedzi
  • 574 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dostosowanie windows, today etc
« dnia: Lipiec 22, 2009, 00:04:17 »
Witam mam kilka problemów co do dostosowania telefonu (rom makus 7.2) do siebie a mianowicie:
1.gdzie można zmienić dwa dolne przyciski w today w zakładce home? oryginalnie jest dialpad i programy a ja potrzebuje np kontakty
2. jak ustawić mp3 na dzwone i zrobić coś żeby to głośniej odtwarzało bo nic nie słychać :/
3. jak zmienić wygląd zegara głównego w today ?
4. pod zegarem mam linki do histori poł i kalendarza, można dołączyć tak jeszcze wiadomości?
5.w TF w zakładce zdjęcia i wideo jest coś takiego jak "album" bardzo fajnie sie go obsługuje ale po włączeniu na górze w pasku ukazuje się napis "zdjęcia wykonane aparatem" tyle że pobierane sa one z innego katalogu niż z tego gdzie zapisywane są zdjęcia z aparatu, a przeglądarka z windowsa znowu jest nie ciekawa... czy można jakoś osadzić link do tego albumy w zakładce programy? albo czy istnieje podobny program do przeglądania zdjęć?
6. "blokada" czy można do tego zrobić jakiś szybki skrót?
7. GPS? prosze podajcie linki gdzie można zassać choćby tomtom, googlemap, garmina czy automape tak żeby to działało  :ohreally:

Może to i głupie pytania ale szukam wszędzie i nie moge znalesc odpowiedzi.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: dostosowanie windows, today etc
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 22, 2009, 07:35:26 »
Kolego zadaj pytanie albo poczytaj w wątku o ROMie który posiadasz.

7. GPS? prosze podajcie linki gdzie można zassać choćby tomtom, googlemap, garmina czy automape tak żeby to działało

www.automapa.pl a jeszcze jedno takie pytanie to dostaniesz bana. Poczytaj Regulamin.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline jacman

• **
  • 167
  • Sprzęt: Iphone SE (2016)
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 22, 2009, 07:37:40 »
co do pytania w sprawie blokady:
start-->ustawienia-->dzisiaj-->zakładka elementy-->zaznacz blokada urządzenia
pozdrawiam
Moje przejścia GSM:
Sagem MC912->Nokia:3210->3310->Siemens: C35->M35->S35->S45->SL45i->S55->Nokia 6610->Siemens SX1->Nokia: E50->E61->SPV M3000->HTC: TyTN II->Touch Pro->HD2->HTC One->Iphone SE

*

Offline lesiot

• 592
  • Sprzęt: N70, HTC TyTN II, N900
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 22, 2009, 08:00:21 »
Widzę że komuś strasznie się nie chce wysilić i poszukać rozwiązania na własną rękę...
Większość pytań w podobnej treści już pojawiały się na forum... i to nie raz, wystarczyłoby troszkę poszukać.
Niektóre problemy/pytanie wskazują, że nawet w najmniejszym stopniu nie pofatygowałeś się, żeby samemu sprawdzić kierując się chociażby intuicją.

Polecam koledze więcej kreatywności i chociaż minimalnego zaparcie i zaciętości w dążeniu do rozwiązywaniu własnych problemów.
Na początek polecam
http://pdaclub.pl/forum/index.php?action=search
ewentualnie okienko z lupką nad wątkiem...
Ostatnio: ROM: Josh's 21820 WM6.5 Radio: 1.71.09.01 HardSPL: 3.56
Polecam również: Athine OS 23016 (23017).
Obecnie N900 + N70