Czy to normalne? Po naładowniu sam się włącza.

• 4 Odpowiedzi
  • 754 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Szascik

Czy to normalne? Po naładowniu sam się włącza.
« dnia: Styczeń 02, 2011, 21:27:33 »
Witam wszystkich.  B) Jestem nowym użytkownikiem tego forum i od 2miesiacy szczęśliwym posiadaczem HTC TyTN II. O tuż mam takie pytanie. Czy po wyłączeniu Htc i podpięciu pod ładowarkę do momentu aż się naładuję , czy ma się on potem sam włączyć jak go odepnę? Bo tak właśnie mam że po naładowaniu go i odpięciu go od ładowarki sam się włącza. Będę bardzo wdzięczny jak ktoś mi udzieli odp na to pytanie. Pozdrawiam :ok: 

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Czy to normalne? Po naładowniu sam się włącza.
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2011, 21:34:49 »
Z tego co pamiętam to chyba tak reagował.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Szascik

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2011, 21:39:53 »
Pytałem się kolegi bo też ma takiego HTC i mówi że jego tak nie reaguję.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2011, 21:49:04 »
Ale to jest jakiś problem, że się tak dzieje?  :mysli:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Szascik

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 02, 2011, 22:00:52 »
W sumie to nie. Ale chciałem się po prostu dowiedzieć :mrgreen:BO z czego co pamiętam to po zakupie tak nie miałem.Ale już jest w porządku wziąłem czyszczenie pamięci magazynowej przed chwilą i się naprawił.Wszystkiego o tym telefonie nie wiem 1raz mam coś takiego i na takim systemie i ciężko mi się do niego przyzwyczaić po nie całych 2miesiącach użytkowania. Wcześniej użytkowałem tylko telefony na symbianie,ale mi się już to znudziło i postanowiłem zakupić HTC. Trochę trudniejszy ,ale wydaje mi się że ma więcej możliwości. To tyle. :mrgreen: