Błąd w synchronizacji

• 5 Odpowiedzi
  • 616 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Brosper

Błąd w synchronizacji
« dnia: Grudzień 24, 2008, 11:43:32 »
Mam problem bo zrobiłem wczoraj reinstalke windowsa XP i mam problem bo z przyzwyczajenia podłączyłem Kaisera do kompa bez zainstalowanego Actice synca. Odpiąłem go i zainstalowałem oprogramowanie. No i problem jest w tym że nie wykrywa mi mojego pda w kompie a zauważyłem że widzi go jako kartę sieciową proszę o pomoc.

*

Offline eplus

• **
  • 111
  • Sprzęt: Samsung Galaxy
Odp: Błąd w synchronizacji
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 25, 2008, 12:27:05 »
Odinstaluj i zainstaluj AS jeszcze raz. Podczas instalacji odlacz kaisera od usb.

*

Offline robix1999

• Ekspert HTC HD2
  • 1767
  • KRK
  • Sprzęt: Kaiser,TG01,LE0, SGS2, SGSIII, SGS4 Exynos Octa
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 25, 2008, 12:37:11 »
najnowszy S2U2 1.37 również powoduje problem z AS - niby się odblokowuje po podłączeniu ale 75% połączeń nie dochodzi do skutku

*

Offline leosone

• 14
  • Sprzęt: Kaiser + 8GB
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 28, 2008, 23:21:34 »
usuń w PDA  dotychczasowe stworzone w AS połączenia synchronizacji. potem zresetuj tytana i kompa powinno pomóc. po tym zabiegu AS w tytanie będzie miał możliwość utworzenia nowego powiązania z kompem.

zauważyłem ze AS może tylko obsługiwać dwie synchronizacje z dwoma różnymi Windowsami potem się zapycha. to jest przyczyną twojego braku komunikacji z kompem

« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 28, 2008, 23:38:56 »
Ja mam inny problem, kaiser ładnie się synchronizował z lapkiem i stacjonarką, ale stawiałem na lapku ad-hocka dla kumpli i od tamtej pory mam błąd synchronizacji, nie może pobrać adresu IP, na stacjonarce działa ładnie. Reinastlowałem AS na kompie, usuwałem połączenia w Kaiserze i nic...

*

Brosper

« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 30, 2008, 22:52:01 »
Nawet nie potrzebnie to pisałem bo potem jakoś mi się udało tylko teraz jest taka opcja że kaiser się inaczej łączy z kompem tzn tak samo tylko doszedł mi taki pasek na dole i jak się go otworzy to wyskakuje okno "conected to USB" i mam opcje disconect lub hide status.