Bardzo wazne pytanie

• 5 Odpowiedzi
  • 704 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline gZo

• 12
Bardzo wazne pytanie
« dnia: Listopad 18, 2008, 22:28:40 »
mam takie pytanie do osob ktore dobrze znaja telefon HTC tytanII  keiser
wiec tak po granie nowego windowsa z angli   ROM: eOs.4.888 i radia 1.70.19.09 telefon prawowal dobrze przez 4 dni i po tym czasie zaczol sie wieszac i wylaczac nie chcial sie wlaczac zapalala sie tylko lampeczka .. telefon byl oddany do servisu po ktorym wgrali mi ten rom i powiedzieli ze nic sie nie powinno juz spuc? co mzoe byc tego powodem ze tak sie dzieje.. prosze o odp tylko specjalistow ktorzy sie na tym znaja nie osob ktore nic nie widziac o tym telefonie i pisza zeby szukac w faq...

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Bardzo wazne pytanie
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 18, 2008, 22:34:15 »
Chciałbym Ci pomóc ale napisz to po polsku bo nic nie rozumiem. Najpierw oddałeś do serwisu czy wgrałeś ROM ? teraz jest w porządku czy się wiesza ? Po oznaczeniach ciężko dojść jaki masz wgrany ROM.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline gZo

• 12
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 18, 2008, 22:45:35 »
Chciałbym Ci pomóc ale napisz to po polsku bo nic nie rozumiem. Najpierw oddałeś do serwisu czy wgrałeś ROM ? teraz jest w porządku czy się wiesza ? Po oznaczeniach ciężko dojść jaki masz wgrany ROM.

oddalem do servisu tam wgrali mi rom .. po 4 dniach zaczol sie znou psuc..

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 18, 2008, 22:48:11 »
To zareklamuj usługę albo ... spróbuj sam wgrać inny najlepiej oficjalny od HTC, to naprawdę proste. Być może to problem sprzętowy ?  Jaki miałeś wcześniej ROM ?
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline gZo

• 12
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 18, 2008, 22:55:15 »
To zareklamuj usługę albo ... spróbuj sam wgrać inny najlepiej oficjalny od HTC, to naprawdę proste. Być może to problem sprzętowy ?  Jaki miałeś wcześniej ROM ?

wgrywalem juz inne romy od htc i to samo sie robilo.. mialem wczesniej rom od htc ale nie pamietam jaki to byl model..

*

Offline THIERRYMUGLER

• 12
  • Zawsze mówię prawdę. Nawet kiedy kłamię.
  • Sprzęt: Fujitsu-Siemens LooxT830 , HTC TyTN II Kaiser
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 19, 2008, 20:33:26 »
wgrywalem juz inne romy od htc i to samo sie robilo.. mialem wczesniej rom od htc ale nie pamietam jaki to byl model..

Wiedz ze podczas wgrywania nowego romu najlepiej nic nie robic na kompie.mialem taki sam problem (pamietam ze podczas wgrywania przegladalem net i mialem otwartych kilka programow) . pozniej wgralem jeszcze raz ale tym razem nic nie ruszalem,spokojnie czekalem az doleci do 100%.od tampej pory jest wszystko ok  :D
Koniec Ery Pomarańczy!!!