Witam...,

Jakby ktoś pytał to korzystałem z opcji "szukaj" na naszym forum, na XDA-Developers i PPCwarez ale nigdzie nie znalazłem aplikacji która działa na moim tytanku. Otóż chciałbym zainstalować aplikacjie "HTC YouTube" taką która firma HTC zamieścila w standardzie na Touch Pro i Touch HD, widze że użytkownicy zagranicznych froum poinstalowali takie i im działają a ja natomiast mam problem, problem jest taki że aplikacja sie w ogóle nie uruchamia, nawet nie ma komunikatu o błędzie, poprotu klikam na ikone i nic

, czy ma ktoś z was w pełni działająca aplikacje ? i czy możecie od razu udostępnić swojego FlashPlayera którego do niej używacie ? prosze o pomoc
Moj tytan jest kupiony od HTC i mam WM 6.1 PL
o to link gdzie widać na youtube jak działa ta aplikacja na przerobionym romie, przewińcie filmik do czasu "1 Minuta 47 sekund" a zobaczycie o co mi chodzi:
http://pl.youtube.com/watch?v=HJFBifvgSgAoczywiście nie chodzi mi o cały przerobiony rom bo powiem wam że sie dziś bawiłem i nie jest taki super, chodzi mi o samą aplikacje
"HTC YouTube" tutaj zapodaje linka gdzie mozna ją pobrac ale na moim tytanie nie działaja ;(
NIESTETY NIE MOGE ZAMIESIC LINKA BO JEST KOMUNIKAT O PIRACTWIE, A SZKODA BO APLIKACJA JEST BEZPŁATNA ;(