Aplikacja "HTC YouTube" od Touch Pro i HD na Kaiserke

• 2 Odpowiedzi
  • 782 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aplikacja "HTC YouTube" od Touch Pro i HD na Kaiserke
« dnia: Luty 03, 2009, 01:20:31 »
Witam...,  :ok:
Jakby ktoś pytał to korzystałem z opcji "szukaj" na naszym forum, na XDA-Developers i PPCwarez ale nigdzie nie znalazłem aplikacji która działa na moim tytanku. Otóż chciałbym zainstalować aplikacjie "HTC YouTube" taką która firma HTC zamieścila w standardzie na Touch Pro i Touch HD, widze że użytkownicy zagranicznych froum poinstalowali takie i im działają a ja natomiast mam problem, problem jest taki że aplikacja sie w ogóle nie uruchamia, nawet nie ma komunikatu o błędzie, poprotu klikam na ikone i nic :(, czy ma ktoś z was w pełni działająca aplikacje ? i czy możecie od razu udostępnić swojego FlashPlayera którego do niej używacie ? prosze o pomoc
Moj tytan jest kupiony od HTC i mam WM 6.1 PL

o to link gdzie widać na youtube jak działa ta aplikacja na przerobionym romie, przewińcie filmik do czasu "1 Minuta 47 sekund" a zobaczycie o co mi chodzi:     http://pl.youtube.com/watch?v=HJFBifvgSgA

oczywiście nie chodzi mi o cały przerobiony rom bo powiem wam że sie dziś bawiłem i nie jest taki super, chodzi mi o samą aplikacje
 "HTC YouTube" tutaj zapodaje linka gdzie mozna ją pobrac ale na moim tytanie nie działaja ;(
NIESTETY NIE MOGE ZAMIESIC LINKA BO JEST KOMUNIKAT O PIRACTWIE, A SZKODA BO APLIKACJA JEST BEZPŁATNA ;(
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2009, 01:41:44 wysłana przez Mrokus »

*

Offline fezz

• **
  • 192
  • Sprzęt: HTC Desire [MIUI XJ]
Odp: Aplikacja "HTC YouTube" od Touch Pro i HD na Kaiserke
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 03, 2009, 01:25:46 »
Co trzeba zrobić, żeby manila była tak płynna jak na filmie? Testowałem już różne ROM z manilą i żaden nie oferuje takiej płynności w przechodzeniu pomiędzy zakładkami. Takie coś ostatnio widziałem na Hermesia.
SPV C600->MDA M3100->HTC TyTN II->HTC Desire

Odp: Aplikacja "HTC YouTube" od Touch Pro i HD na Kaiserke
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 03, 2009, 01:31:37 »
...
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2009, 19:55:46 wysłana przez Mrokus »