Taka jest nasza przykra rzeczywistość z pokolenia na pokolenie dzieci sa coraz głupsze. Wiem bo pomagam w odrabianiu lekcji mojej 12 letniej szwagierce i czasem mam ochote zaczać walić głową w ścianę błąd na błędzie....

Szczerze rozumiem że niektórym ludziom nie chce się wciskać alt sam tak czasem robię ale niektóre błędy w pisowni powinny być nagradzane banem.
Wiem że zaczynam zgredzić ale jak widze dzieciak łążące z telefonem w łapie i puszczoną muzyką na max to nie wiem czego mi żal dzieciaka czy umierającej membrany głośnika.
Niestety nalęże do pokolenia które żeby coś znależć musiało korzystać z biblioteki i mam nieco inne spojrzenie na całą "tą" sytuację
Na marginesie poza tematem. widzę że kolega tomaszkap sprawił sobie upgrade sprzętu pochwal się jak działa wind
Napisane: Październik 28, 2008, 22:29:38
Odnawiam temat z pytaniem do moderatorów i użytkowników.
Po pierwsze wiem że w naszym dziale nie jest najgorzej (przykład dział Omnia gdzie jest totalna rzeźnia) ale chyba nastał czas żeby coś zrobić z zakładaniem wątków z pytaniami na które odpowiedzi były albo ich uzyskanie zajmuje minutę szukania w google.Przez takie praktyki ludzi którzy zakładaja konto tylko po to żeby zadać jedno dwa pytania na które były już odpowiedzi robi się totalny bałagan.
O lenistwie osób którym nie chcę się wcisnąć klawisza sprawdź ortografie nie wspomnę...
Wiem że usuwanie albo zamykanie wątków bez odpowiedzi jest radykalnym posunieciem na które nie ma szans ale może ktoś ma inny pomysł