nie ma niestety lampy
a juz kilka razy by mi sie przydała, miałem poprzednika to nie nosiłem kieszonkowej latarki, teraz chyba zacznę znowu ja nosić. Co do baterii, to ja jezstem zadowolony z oryginalu, trzyma spokojnie trzy dni przy bt wifi i sporej liczbie romow.
Witam wszystkich klubowiczow!
na ogol nie mam w zwyczaju zabierac glosu, ot taki ze mnie milczek czasem, lecz po przeczytaniu powyzszego postu zbaranialem...
Drogi Kolego!
jak to mozliwe, ze przy Twoim uzytkowaniu tego urzadzonka bateria trzyma Ci 3 dni?

HE???
czy masz poustawiane wi-fi na najnizszy pobor mocy (gorszy odbior sygnalu) a telefon caly czas tylko w zasiegu gprs (bez 3G)??
strasznie mnie to gryzie, bo w moim poczatkowym okresie fascynacji tym kajzerkiem nie udaje mi sie przezyc doby (24 h dla przypomnienia

) bez ladowanka.
nie jestem zlosliwy, za to prosze o wskazowki, bo choc mam juz niejakie doswiadczenie z platforma wm i firma htc (uprzednio posiadalem hermesia, najpierw wm5 pozniej wm6 black) to ni w zab nie rozumiem jak tego dokonujesz.
dodam, ze moje normalne uzytkowanie to kilkukrotne synchro maila flexmailem poprzez gprs (3G jak Bozia da

) lub wi-fi, troche surfingu- najczesciej opera mini 4, kilka smsow, do 10 telefonow po 2 do 6 minut i czasem nawigacja pod tomtom 6 (na ogol czas jazdy nie przekracza 1.30 h).
tak czy siak - pozdrawiam
bro