Ten pasek pokazuje stan baterii...
Owszem da się wywalić.
Ubij proces VistaHide Battery Guage, a później usuń taki sam plik z katalogu Windows.
Dobrze by było też wywalić z autostartu.
Dzięki

Mam jeszcze przy okazji kilka prostych pytań a nie chcę zakładać oddzielnego tematu:
1. jaka jest różnica między instalowaniem jakiegoś programu wraz z ROMem w oempacku a późniejszym instalowaniem go z CAB'a i czemu ta pierwsza opcja jest lepsza (bo chyba jest?

)?
2. czy wiecie może jak usunąć/ukryć z ekranu "Dzisiaj" ten dolny pasek który pokazuje przypisanie lewego i prawego soft key'a? Kiedyś mi się to przez przypadek udało i za cholerę nie wiem jak. Teraz mam go znowu i chętnie bym go schował

Z góry dzięki.
3. Na WM 6.0 mogłem do przycisków przypisać sobie zablokowanie urządzenia. We wgranym 6.1 nie mam tego na liście - jak to obejść? Trzeba coś może dodać w rejestrze? Jeśli tak to co i gdzie?

4. Jak się dobrać do "autostartu"?

5. Co trzeba zrobić, żeby w kontaktach nie pojawiały się te zapisane na karcie SIM? Tylko mi nie podpowiadajcie żeby je usunąć

- czasami przesiadam się na inny tel, więc nie mogę.
Po ustawienie tego w KaiserTweaku lub AdvancedConfig ukrywanie kontaktów SIM działa, ale tylko do ponownego uruchomienia telefonu. Po jego resecie te ustawienia nie są zapamiętywane. Da się to jakoś wymusić, żeby pamiętał te ustawienia?
Z góry wielkie wielkie dzięki za wszelkie informacje!!!