0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Koledzy szanowni!wiem ze tak jest jak sie chce za duzo kombinowac!wgralem htc hom shadowa i ... wogole jakiekolwiek home sie zgubilo z ekranu i nie ma zamairu wrocic nan!w zakladce "dzisiaj" jest htc home zaznaczone!znalezione w szukajce nie pomagaja pomysly!co narobilem i co musze zrobic by znowu sie cieszyc homemm na ekranie
Ale fakt, ten bajer głosowy mi się baaaardzo spodobał, czy masz go jako osobnego caba?
Cytat: rychu-dom w Lipiec 22, 2008, 18:07:39Ale fakt, ten bajer głosowy mi się baaaardzo spodobał, czy masz go jako osobnego caba?mnie ta wersja znowu zraziła nie działającym menu start, ale faktycznie opcja komend głosowy jest lepsza od wcześniejszej Voice Commander.CABjeśli uda się komuś wyselekcjonować to z L26 to też poproszę o wrzucenie na forum.
Cytat: snowrider w Lipiec 26, 2008, 10:31:23Cytat: rychu-dom w Lipiec 22, 2008, 18:07:39Ale fakt, ten bajer głosowy mi się baaaardzo spodobał, czy masz go jako osobnego caba?mnie ta wersja znowu zraziła nie działającym menu start, ale faktycznie opcja komend głosowy jest lepsza od wcześniejszej Voice Commander.CABjeśli uda się komuś wyselekcjonować to z L26 to też poproszę o wrzucenie na forum.W wersji CAB mam ale nie będzie poprawnie pracował z zestawem BT... Menu Start działa trzeba tylko wyłączyć QuickMenu!
Cytat: Padi w Lipiec 26, 2008, 15:38:40Cytat: snowrider w Lipiec 26, 2008, 10:31:23Cytat: rychu-dom w Lipiec 22, 2008, 18:07:39Ale fakt, ten bajer głosowy mi się baaaardzo spodobał, czy masz go jako osobnego caba?mnie ta wersja znowu zraziła nie działającym menu start, ale faktycznie opcja komend głosowy jest lepsza od wcześniejszej Voice Commander.CABjeśli uda się komuś wyselekcjonować to z L26 to też poproszę o wrzucenie na forum.W wersji CAB mam ale nie będzie poprawnie pracował z zestawem BT... Menu Start działa trzeba tylko wyłączyć QuickMenu! nigdy nie używam QuickMenu, więc to nie tu leży problem. masz w CABie dokładnie to co jest w L26? czy coś innego?
ile to waży?możesz dać na PM?czy na rapida wrzucisz?
Cytat: snowrider w Lipiec 26, 2008, 17:11:40ile to waży?możesz dać na PM?czy na rapida wrzucisz?poszło na PM
no ale w romie padiego jest ona na stałe a sam jeszcze nie gotowałem.
Będzie jeszcze niebawem wersja finalna!!!
no własnie ze nie ma,kiedys była.Wolałbym jednak mieć operę jako drugą przeglądarkę jak coś nie idzie na IE.Moze jest jakiś wpis w rejestrze odpowiedzialny za to?Napisane: Lipiec 28, 2008, 09:44:19Znalazłem małą usterkę otuz 1calc nie łączy się z internetem i tym samym nie idzie pobrać kursów walut
Mam taki pomysł,bynajmniej takie cos było w wizardzie bodajrze w romie pathfinder.W romie po hard resecie nie instalowały się wszystkie programy a jedynie były w folderze Programy/Addons i mozna było sobie samemu zdecydować czy je dodac czy nie.Pliki cab tych programów były w romie więc nie zajmowały zbytnio miejsca.Fajna sprawa gdyby szło coś takiego dla kaiserka zrobić