co do spl miałem tak na początku i system strasznie mulił system szczególnie wersja full, ale ogarnąłem temat właśnie wgrywając spl 3.34. Co do sim karty to takie rozwiązanie nie przyszło mi to do głowy, tym bardziej, że po napisaniu posta wgrałem jeszcze raz wersję little i wszystko zaczęło chodzić, do tego dograłem co potrzebniejsze programy i śmiga, ale jak się będzie zacinać to docisnę kartę w tedy.
Mam jeszcze taki mankament drobny że w manila 2d little, która jest jednak sporo szybsza niż wersja full przynajmniej u mnie, nie działa mi you tube wywołany z touch flo mimo iż program mam zainstalowany i to w zasadzie jedyna rzecz która by sprawiła, że już bym był całkowicie zadowolony:) Możesz mi podać co trzeba zrobić, aby zaczęło to działać?
Jeszcze mi się przypomniało że jak mam karte sim to mam problem, aby wyłączyć 3g kilkam aby wyłączył a on młóci, młóci i nic, dopiero działa opcja jak wyjmę kartę, ale to może też być problem niedociśniętej karty teraz tego nie sprawdzałem jeszcze.