Witam. Po długim czasie korzystania ze stockowego romu WM6.1 postanowiłem spróbować 6.5. Zaobserwowałem dosyć spore wg. mnie mulenie się interfejsu, zauważyłem też bardzo dziwną rzecz, nie da się słuchać muzyki z wyłączonym ekranem co dyskwalifikowałoby ten rom jako użyteczny. Z tego co przeczytałem to należy zmienić hardspl i radio, zamierzam jedno i drugie wgrać za pomocą RUU i nie wiem czy będzie to dobry pomysł w przypadku hardspl, można tak?
Drugie pytanie jest właśnie o wyłączanie odtwarzania muzyki przy wyłączeniu ekranu, czy wgranie zalecanego hardspl i radia wyeliminuje także ten problem? Wy nie macie takich bugów? Piszę bo nie mogę się doczekać aż bateria naładuje się chociaż do tych 50%

Btw, w WMIRC zaobserwowałem dziwną rzecz, ekranowy prawy softkey wywołuje lewe menu, podczas gdy hardwareowy działa normalnie. Bug systemu/programu czy ROMu?
Z góry dzięki za odpowiedź, szacunek za pracę.
EDIT: po wgraniu hardspl i radia to samo, spróbuje jeszcze HR, jak nie zadziała to się zdenerwuję. Dodam że chodzi tu o htc audio manager.