Polskich znaków w Comm Managerze nie ma, owszem
Po wgraniu innego CM (np. z opcją włączania Internetu przez GPRS
) wszystko gra 
Wi-Fi nie chce nigdy wyświetlić box'a do wpisania nazwy użytkownika i hasła przy logowaniu się do sieci z zabezpieczeniem WPA/WPA2 (czyli np. uczelniany eduroam)
Tak samo, nikt tego nie poruszył, a od wersji 0.5 (bo od tej testuje) do 0.8 włącznie muszę podmieniać plik compime.dll, żeby móc wpisywać hasła i żeby były one akceptowane.
I taka sugestia może, nazwa karty "Karta Pamięci" jest nietrawiona przez programy typu iGO8, przynajmniej u mnie i muszę ją zmieniać na jakąkolwiek nie zawierającą polskich znaków, czyli np. "Storage Card" czy "Karta Pamieci".
I np. youtube strasznie tnie 
Wszystko na wersji LITTLE.
1. Comm Manager i polskie znaki - zainstaluję później wersję LITTLE, sprawdzę i coś zaradzę
2. WiFi box - po wybraniu sieci nic więcej się nie pojawia? Nie masz czasem tak, że login i hasło wpisujesz dopiero w przeglądarce? Spróbuj ręcznej konfiguracji połaczenia
3. Hasła - jakie hasła? do czego hasła? (przy okazji podlinkuj ten plik compime.dll )
4. Nazwa SD - myślałem o tym, zostawię po polsku ale bez polskich znaków
5. YT się tnie - to tylko kaiser... nie oczekujmy cudów, że YT będzie płynnie chodził:)
Połączone: [time]Grudzień 18, 2010, 15:16:00[/time]
Co wy na to, żeby dać wygląd czatu/rozmowy sms jak w Rom Matei (prawdopodobnie w innej kolorystyce)?
Połączone: [time]Grudzień 18, 2010, 16:14:31[/time]
jak na razie w zmiany w v0.9:
- powrócił oryginalny PinPad z 6.5 (czarny, ładniejszy)
- w wersji LITTLE telefon się teraz normlanie wyłącza
- poprawiony fix "RR Keyboard Speed Increase" (teraz działa)
- zmiana nazwy SD na "Karta Pamieci" (bez polskich znaków)
- drobne poprawki
Wersja LITTLE:
- CommManager pokazuje teraz wszystkie polskie znaki
- telefon bez problemu się wyłącza
- przemapowowałem przyciski:
*ikonka IE - opera (tylko wersje FULL)
*szybkie wybieranie - <obróć ekran>
*szybkie wybieranie (hold) - Album
Do zrobienia:
- nadal nie jestem pewien jak wygląda sprawa sterownika 3D
- i co do "wpisywania haseł" czekam na odp "bwn"
- paczka cab'ów usuniętych w wersji LITTLE będą się instalowały do odpowiednich pod folderów
Jeśli coś pominąłem proszę mi przypomnieć